Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz első randi mindent elront?
Szóval elhívott egy fiú randizni(aki nagyon tetszik),de nem volt valami jó az első randi,mivel annyira izgultam,hogy eléggé elrontottam.Volt egy pár kínos csend,ezért elég kellemetlenül éreztem magam,de eltudtunk beszélgetni.Csak így nagyon szomorú lettem,hogy olyan semmilyen lett az egész.Ezután nem is keresett,de ráírtam és elmondtam neki,hogy csak izgultam és ezért voltam ilyen "furcsa",és elhívtam egy újabb randira,de olyan másmilyen volt,és konkrét választ sem adott,hogy most lenne kedve vagy sem.Már nem is ír rám,pedig egészen idáig mindennap beszélgettünk.Most szerintetek elment a kedve tőlem,vagy mi lehet a probléma?
16/L
Az első benyomás döntő, ugyanakkor meg ismétlés a tudás anyja... :-)
Tökmindegy mit csinálsz az életben, mert elrontani nem tudsz olyan dolgot, ami nem tökéletes! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!