Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú mindig kezdeményezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú mindig kezdeményezi a találkozókat, akkor lehet többet szeretne?

Figyelt kérdés

Gyakran kérdezi, hogy mikor találkozhatnánk, felhív, hogy nem -e vagyok xy helyen, mert akkor összefuthatunk, mindig puszival köszönünk el, van hogy pár dolgot ő fizet, ha vásárolni megyünk (hozzáteszem nem én kérem, ő erősködik), azt mondta szeret velem lenni és annyira jó velem beszélgetni meg minden. A dolog többnek indult köztünk, mint szimpla barátság, de elmondása szerint bizonytalan. Legyek türelmes, vagy ennek már mindegy?

Ha érdekel valakit valami részlet, akkor privátban szívesen megosztom.

2014. jún. 19. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán még ő maga sem tudja, mit akar.
2014. jún. 19. 10:37
 2/6 anonim válasza:
Tuti hanyatt akar fektetni
2014. jún. 19. 10:37
 3/6 PastaWolf válasza:
Szerintem is többet akar, mint barátság...
2014. jún. 19. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem többet szeretne tőled. Nem lehet hogy azért bizonytalan, mert nem adsz elég visszajelzést neki, hogy tényleg kedveled?

Egyébként pedig szerintem ez a lassan haladó típus még mindig jobb, mintha már az 1. vagy a 2. randi után le akarna fektetni.

2014. jún. 19. 10:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy többet érzek iránta, mint barátság. Azért nem merek kezdeményezni, mert félek, ezzel elijeszteném. Így is csoda, hogy ez után találkozik velem, miután megtudta, hogy mit érzek és nem menekülőre fogta a dolgot. Nem szeretném lerohanni, szerintem elég neki ez a tudat is. Nem akarom nyomasztani azzal, hogy "márpedig én téged akarlak ba*szdmeg!!!" dologgal.
2014. jún. 19. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem várj még kicsit, próbáljatok ebben a tempóban haladni! Ha mondjuk 1 hónap alatt sincs semmi előrelépés, akkor próbáld valamilyen módon döntésre kényszeríteni.

Pl. egyszer vicces formában felvezetheted, hogy "mit szólnál, ha csinálnánk egy villámtesztet, feltehetnék 3 kérdést?

1. jól érzed magam mikor velem vagy?

2. helyes lánynak tartasz?

3. eljátszottál már a gondolattal, hogy mi lenne, ha járnál velem?

Ha mindegyikre igent mond, akkor mond neki hogy "az én tesztem is ugyanezt az eredményt hozta".

Ezt az egészet csak finoman, viccesen, hogy ne érezze sarokba szorítva magát, ugyanakkor érezze valahol azt hogy nem ártana picit haladni. Hirtelen ez jutott eszembe, sok sikert!

2014. jún. 19. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!