Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szándékosan húzza-halasztja a találkozókat?
A barátommal már egy ideje együtt vagyunk, tudom hogy odavan értem és nincs senki más neki, de az utóbbi időben szándékosan húzza a találkozókat.
Mitől lehet ez? Lehet attól, hogy az elején én nem akartam vele találkozni és mindig találtam kifogást? Vagy nem tudom..
10 percért 2 órát? Hú, de jól is lenne!
Egyébként nem kell utaznunk, mert egy városban lakunk.
Én lány vagyok, és bevallom én akkor is csináltam ilyet, mikor úgy éreztem, úgysem vagyok elég a másiknak, és önbizalomhiányom volt. "Majd holnap jobban nézek ki" mentalitás, tudom hülyén hangzik :D
Amúgy meg tényleg lehetnek más okai, nem érdekled már annyira, vagy notorikus halogató :)
9-es!
Nem örültem a válaszodnak, de elfogadom. Tudom hogy rám vágyik, de van valami olyan gondja, amit nem oszt meg velem és ez zavar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!