Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőim szándékosan közénk állnak, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van az osztályban egy fiú, aki tetszik nekem, és elkezdtünk barátkozni. A gond az, hogy a barátnőim állandóan a nyakamban lihegnek, nem tudunk beszélgetni, sőt az egyik még flörtölni is próbál vele.(vállára hajtja a fejét, stb) Kértem, hogy ne tegye, de csak kis időre hagyta abba. Tegnap megint nem hagyott minket békén, mikor beszélgettünk a folyosón. 16/L2013. jan. 15. 12:21
1/2 Nueleth válasza:
Szerintem ezzel annyit tudsz csinálni, hogy valahogy eléred, hogy találkozzatok a sráccal sulin kívül, és erről nem szólsz a barátnőidnek. Az a baj, hogy hiába szólsz nekik többször, téged fognak hisztisnek nevezni... Valahogy cselezd ki őket.:)
2/2 anonim válasza:
Akkor most már tisztában vagy vele ugye, hogy ezek nem a barátnőid! Egy barátnő inkább segít, nem hátráltat és még flörtöl is a kiszemelteddel! Sürgősen pattintsd le őket és keress igazi barátokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!