Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem randizni?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első randink ! Még nem hívtam el de el fogom csak nem tudom ,hogy hova kéne vigyem, mert goth és nem tudom minek örülne !

Sürgős !!!

2010. jan. 3. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nekem könnyü dolgom volt mert deszkázok és az a csaj aki tetszett ő meg csak probáltdeszkázni. megkérdeztem töle h akar e velen együtt deszkázni mert a környéken nem sokkan deszkáznak . és belegyezett . .D

amikor lesett oda mentem hozzá és néztem a szemét és ő is az enyémet nagyon jó volt . de megse szolaltunk

és mondtam neki h lehet h megcsokollak

és azt mondta h nem vmi jó benne én meg mondtam neki h , nem baj :D nagyon szeretem öt

szerintem menj oda hozzá és amit szeret csinálni mindegy hogy mit hivd el vagy kérj töle segitséget . lehet h tetszeni fog neki

2010. szept. 16. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!