Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan helyzeted hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan helyzeted hogy elmentél a randira de az adott fél nem jelent meg?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg pont hogy te nem mentél el,anélkül hogy szóltál volna a másik félnek?
2010. jan. 3. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt ilyen.

nekem alapból nincs pofám ilyesmihez.

Ha meg a másik csinálja akkor nem is gond, hogy nem jött el, mert ha ilyesmire képes akkor többet úgyse akarnám látni. (Leszámítva ha elütötte a busz vagy valami)

2010. jan. 3. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt.

Aztán kiderült róla, hogy olyan is.

Örülök, hogy akkor derült ki, és nem később.

2010. jan. 3. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igazat adok. Nekem se lenne képem megcsinálni, irtó alpári dolog. Ha meg nem jön el, akkor tényleg jobb is.
2010. jan. 3. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyszer a csaj a barátnőjét előre küldte megnézetni hogy jópasi vagyok-e ! szerintem elég hülye dolog ez!
2010. jan. 3. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen egyszer nem mentem oda hozzá...

chates randi volt:D (tudom,nagyon gáz...)

és megbeszéltük,hogy talizunk,de csak kis képet láttam róla, azon nem tűnt csúnyának...de féltem ezért megkértem,hogy ő hozzon egy havert én egy barátnőt

na odamentünk mammutba a barátnőmmel és két nagyon (de nagyon-nagyon) csúnya pasi volt ott...

hát nem mentünk oda hozzájuk...

hanem beültünk ketten a mozira :D talán ők is ezt csinálták, már sose tudom meg... :D

de ennek 4 éve... :D azóta nem csináltam ilyet

2010. jan. 3. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
soha, de velem már csinálták ezt...amikor felhívtam midnig azt mondta , hogy mindjárt ott van csak lassan halad a busz, nagyon nagy vihar volt..n meg, mint egy szerencsétlen álltam a Boráros téren 2órán át, mire felhívtam és a haverjai röhögtek a teloba...ekkor 18 voltam, most 20 vagyok..soha többé nem várnék senkire...
2010. jan. 3. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
volt, 2 éve, pár falura laktunk egymástól, de neten ismerkedtünk meg, és sosem jött el randikra, mikor én ottvoltam. mindig jött az sms a kifogásokkal. Aztán kiderült h kicsit más mint a képeken...de lehet ez nekem nem lett volna gond, de így h mindig hazudozott ígymár mind1 volt.
2010. jan. 4. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán randiztam még de szemét dolognak és tök értelmetlennek tartom ezt az egészet. Ha valaki nem akar randizni akkor mondja meg és hitegessen.
2010. jan. 4. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!