Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kicsit dagi a pasi de imadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit dagi a pasi de imadni valo mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sraccal aki nagyon szimpatikus es nagyon aranyos! Imadom a mosolyat a szemeit az egesz arcat.

Egyszer talalkoztunk meg de akarok vele mert vonz nagyon.

Csak az a bajom vele hogy 110 kilo kb kicsit husis nem volt meg ilyen baratom aki duci es nem tudom mit tegyek ugy erzem a szivem azt sugja hogy ő kell mert aranyos kedves es a mosolya imadni valo!

Az eszem meg hogy mit szolnan az ismeroseim hogy eltudok e vele menni boltba setalni ide oda....annyira aranyos megbantani nem akarom. Mit tegyek???!!!

2014. jún. 15. 17:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Jobbat érdemel nálad, te meg lehetsz akármilyen szép kiábránditó amit utoljára irtál!
2014. jún. 15. 17:25
 12/26 anonim ***** válasza:

Nehogy már ez legyen az akadály.

Én is voltam ennyi sőt 125 kiló is, és eddig mindegyik lány kiszúrt velem. Mindenki bírt, és egyedül a külsőm miatt nem akartak járni velem!

Tudod ezzel engem lelkileg totál tönkretettek, olyannyira hogy így 22 évesen ismerkedni sem merek szinte.

A többit nem akarom részletezni.

Én beszélgettem interneten emberekkel és mondták hogy nekik a külső nagyon nem számít, és láttam olyan szerelmes párokat ahol a srác elég nagy darab volt barátnője meg kis vékony aranyos, és a kutyát nem zavarta senki nem szólt be nekik. Másrészt az ismerőseiddel ne foglalkozz, engem is néztek már le a külsőm miatt, amikor randizgattam egy lánnyal és amikor megismertek a barátnői akkor már senki nem szólt rám egy rossz szót sem, persze egy barátnőm sem volt még, csak egy hónapos futó kalandom ami annyit is ért.

Meg mellesleg miért zavar téged mások véleménye?

Kedveled a srácot nem? Na ugye.

Lehet elején furán fognak majd rátok nézni de nem szabad azzal foglalkozni ha szeretitek egymást az a ti kettőtök dolga, hidd el akik igaz barátok elfogadnak titeket!

Szóval tedd boldoggá a srácot!

2014. jún. 15. 17:27
 13/26 anonim ***** válasza:
26%
Ja hallgass az itt válaszolókra. Járjál egy sráccal, akinek annyi akaratereje nincs, hogy sportoljon és figyeljen az étkezésére.
2014. jún. 15. 17:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
13 as válaszoló! És ha esetleg a srác sportol valamit, meg neadjisten nem is zabál össze-vissza mindent, csak épp genetikailag husibb kicsit? És írták már itt előbb, hogy egy termetesebb magassághoz ez férfiaknál nem is olyan sok. Szóval ha nincs szétfolyva az egész gyerek akkor rendben van. Sőt szerintem a kicsit husi sokkal vonzóbb mint a nagyon vékonyka fiúk.
2014. jún. 15. 17:33
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha testileg nem vonzz, lehet akármilyen aranyos, nem fogod kívánni. Szar ügy de ez van. Az itt okoskodókkal meg ne foglalkozz.
2014. jún. 15. 17:36
 16/26 A kérdező kommentje:
Nincs szetfolyva nem lusta odafigyel mit eszik csak epp mozogni nincs ideje mar csak a munkajabol kifolyolag is! Amugy kb 170 egypar ceti.
2014. jún. 15. 17:37
 17/26 anonim ***** válasza:
Én bírom a mackósabbakat! :) és az már rég rossz, hogy ez felmerült benned.
2014. jún. 15. 17:37
 18/26 anonim ***** válasza:
38%

"csak épp genetikailag husibb kicsit"

Hát persze, életszerű. Valszeg 205 cm magas, és genetikai eredetű betegsége van ezért husis. Amúgy minden Taigetosz pozitív egyed a genetikára fogja a saját akaratgyengeségét.

2014. jún. 15. 17:38
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem értem miért baj az ha valakit érdekel a barátai/rokonai véleménye, miért kell emiatt fikázni? Meg ha nem 200 cm-el 110kg hanem tényleg dagi, akkor az valóban kevés akaraterőre utal, VAGY ha valami hormonális rendellenesség van akkor azt pedig kezelni kell, de nyilván elmulasztotta ami meg igénytelenségre vall!
2014. jún. 15. 17:41
 20/26 anonim ***** válasza:
nem feltélen akaratgyengeség, ismerek olyat, aki rendszeresen sportol, és mégis alig megy le valami róla ! No persze aki tisztába van azzal, hogy adott mennyiségü mozgással mennyit kalóriát lehet elégetni (sok munkával, keveset) , az tudja ennek az objektiv okát.
2014. jún. 15. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!