Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akar tőllem valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tőllem valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki a suliban gyakran mellénk ül az ebédnél meg szemezget velem és keresi a társaságon...mindig arra jár amerre én. ez megy kb 1-2 hónapja, nekem is bejönne és szeretnék vele megismerkedni, de nem csinál semmit.

ha járni akar velem miért nem jön oda vagy vesz fel MSNre? én viszont nem szeretnék kezdeményezni mert szerintem az a fiú dolga :/

2010. jan. 3. 01:02
 1/9 anonim ***** válasza:
hát, szerintem vagy csak hülyít, vagy nagyon félős. de ha tetszik, akkor mosolyogj rá egyszer, ha elfordul, akkor inkább hagyd, ha visszamosolyog, akkor meg nyert ügyed van. ha ezek után sem szólítana meg, akkor tényleg egy nyuszi, és ha akarsz valamit, bizony neked kell lépned :D
2010. jan. 3. 01:04
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm..megfogadom a tanácsodat...de lehet tényleg csak hülyít :((
2010. jan. 3. 01:50
 3/9 A kérdező kommentje:
jöhetnek még válaszok:)
2010. jan. 3. 01:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha rámosolyogsz és elfordul, nem jelenti azt, hogy hülyít. Velem egy srác ugyanígy kezdte, ahogy veled... én mindenesetre rámosolyogtam, ő először elfordult, valószínű azért, mert váratlanul érintette, vagy mert nem akart elpirulni... később megint, elfordult, és megint... aztán egy idő után visszamosolygott... na mind1 a lényeg az h nem kezdeményezned kell, hanem te is keresd a társaságát, beszélgess vele sokat, stb.

Szerintem pont jó amit csinál, nem kell h azonnal lerohanjon h járni szeretne... jobb ha előbb megpróbál megismerni így biztibb a kapcsolat :D

Hát sok sikert hozzá!!

2010. jan. 3. 03:13
 5/9 anonim ***** válasza:
tőlem
2010. jan. 3. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem akar TŐLLED semmit!!
2010. jan. 3. 15:59
 7/9 A kérdező kommentje:

03.13 köszönöm :)

utolsó kettő: bocsi csak siettem és elírtam...mert már mentem volna aludni 1órakkor...;)

2010. jan. 3. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy manapság az összes szerencsétlen, aki nem tud írni, érvként hozza fel, hogy álmos volt, vagy épp sietett. Elárulok valamit: ezeknek a tipikus jele lehet az elütés, jellemzően, a klaviatúra ún. lektorprioritása miatt á helyett é betű, stb.

Hidd el, egy értelmes ember fáradtan is tud összeadni, írni, kommunikálni, wc-re menni.

AZ meg szánalombokor, hogy msn-re hivatkozol? Ki nem sz*rja le az msn-t? Szeméyles interakció a lényeg. Amúgy sok sikert az élethez, sokra viszod majd ezzel a konzervatív "fiú dolga a kezdeményezés" lőzunggal.

2010. jan. 7. 04:06
 9/9 A kérdező kommentje:
így ahogy mondod...siettem és véletlenül 2 l betűt írtam :D ezen mit nem lehet érteni ? amúgy meg köszi :)
2010. jan. 7. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!