Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj elhajt hogy én olyan tipus vagyok aki nem szeret mit tegyek?
Először használj picivel több írásjelet, mert ez így értelmezhetetlen, másodszor meg nyílván azt, amit mondanak. Csúnya vagy, bunkó, félénk, büdös, nem tudom, kérdezd meg a barátaidat, vajon mi lehet a gond. Honnan tudjuk? nem ismerünk.
Na most lehet lepontozni.
Ha sokat lógsz csajokkal, akkor szoknyapecérnek tűnsz, pláne ha "bújós" alkat vagy (pl. gyakran ölelgeted a barát kategóriás csajokat is), olyan mintha minden csajra hajtanál. Ha a stílusod flörtölős, az mégjobban ráerősít erre. Ha barátoknak, rokonoknak is őszintén megmondod hogy szereted őket (ugye sokmindenkit lehet szeretni, és nem csak a szerelem szeretés), akkor egyenesen botrányos mértékben nem hiszünk neked mi csajok. Ha ilyenekkel nincs probléma, akkor vagy más a hiba, de ez a legegyszerűbben felhozható érv, vagy komolytalannak tűnsz a szemükben, olyannak aki nem érett meg egy kapcsolatra. És persze csatlakozom az előttem szólóhoz: írásjelek, mondatközi és mondatvégi tagolás...
V.
Hogyhogy hogy változtass? Ne ölelgess olyan csajt, aki nem a barátnőd, ennyi. Így ugyanis nem fognak komolyan venni. Ha egy lány tetszik, és flörtölsz vele, akkor annak az érintésnek legyen meg a jelentősége, nem kell rögtön karolgatni, épp csak véletlenül kicsit hozzáérni a vállához, könyökéhez, ilyesmi. Ez sokkal izgibb egy lánynak ismerkedéskor, mintha állandóan belékarolnak, átölelik, mert az már túl bizalmaskodó.
És légyszi írj már úgy, hogy ki lehessen hámozni a mondataid értelmét, tudod, vessző... Biztos ismered a híres idézetet ("A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz...")
nem ismerem és nemis nagyon értem,
jólvan megpróbálok változtatni ezen ,de az hogy néz már ki hogy a könyökét megpiszkálom egy ujjal? olyan mintha azt hinné, hogy undorodok töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!