Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin ha azt kérdezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin ha azt kérdezi a lány, hogy mit gondolok róla, akkor mégis mit mondjak?

Figyelt kérdés
Tehát mit vár, hogy mit mondjak? Hogy jól néz ki, meg ilyenek? Gondolom ilyenkor még elég korai szerelmet vallani.
2010. jan. 2. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem legyél őszinte, de titokzatos! mondd h aranyosnak tartod, vagy h szép a szeme, vagy ragadj ki vmi apróságot, amit ő biztos nem vár, de nevetne rajta. pl. h szeretem nézni, ahogy eszel, vagy aranyos, amikor a hajadat piszkálod, ilyesmi.

ne áruld el neki egyből, h mennyire oda vagy érte, hadd rágódjon egy kicsit, hidd el, akkor csak még jobban belédhabarodik :D

2010. jan. 2. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondd el őszintén, hogy mi szimpatikus benne. Például, hogy örülsz, milyen jókat lehet vele beszélgetni. Szerelmet vallani ráérsz később is, azzal elriasztanád. Ne add ki magad teljesen, bókolni szabad és kell is, de ne vidd túlzásba.
2010. jan. 2. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
mondjuk azt amit gondolsz róla.
2010. jan. 2. 23:25
 4/9 A kérdező kommentje:

"mondjuk azt amit gondolsz róla."

Olyat is gondolok róla ami kevésbé jó, de azt nyilván nem fogom mondani neki, mert nem azt szeretné hallani.

2010. jan. 2. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom, hogyan/hol ismerted meg, de szerintem nagyon örülne, ha azt mondanád neki, hogy amikor megpillantottad/megismerted mi fogott meg benne (kisugárzása, mosolya, szemei...).
2010. jan. 2. 23:32
 6/9 A kérdező kommentje:

"Bár nem tudom, hogyan/hol ismerted meg, de szerintem nagyon örülne, ha azt mondanád neki, hogy amikor megpillantottad/megismerted mi fogott meg benne (kisugárzása, mosolya, szemei...)."

Igen, ezt is kérdezgeti, hogy először mit gondoltam róla. De az a baj, hogy én sem nagyon tudom mit gondoltam. Amúgy úgy ismertem meg, hogy mindketten full részegek voltunk.

2010. jan. 2. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:

"...mindketten full részegek voltunk."

hihi :D

Próbáld meg összegyűjteni azokat a tulajdonságait, amik tetszenek benne, és azokat mondd. A rosszakat meg hanyagold, ha akarsz is tőle vmit :)

2010. jan. 2. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
4. válaszoló vagyok ismét. Igazából nem tartom jó ötletnek a részegen ismerkedést. De akkor talán azt mondd el neki, hogy mi az a pozitívum, ami miatt kijózanodásod után is meg akartad ismerni. Valami nagyon pozitívat csak látsz abban a lányban, különben nem foglalkoznál vele. :)
2010. jan. 3. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Amit gondolszróla te s*ggfej. xDDDDDDDDDDDDDDDDD

hogylehet ilyenkérdést feltenni?? xDD

2010. jan. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!