Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin ha azt kérdezi a lány, hogy mit gondolok róla, akkor mégis mit mondjak?
szerintem legyél őszinte, de titokzatos! mondd h aranyosnak tartod, vagy h szép a szeme, vagy ragadj ki vmi apróságot, amit ő biztos nem vár, de nevetne rajta. pl. h szeretem nézni, ahogy eszel, vagy aranyos, amikor a hajadat piszkálod, ilyesmi.
ne áruld el neki egyből, h mennyire oda vagy érte, hadd rágódjon egy kicsit, hidd el, akkor csak még jobban belédhabarodik :D
"mondjuk azt amit gondolsz róla."
Olyat is gondolok róla ami kevésbé jó, de azt nyilván nem fogom mondani neki, mert nem azt szeretné hallani.
"Bár nem tudom, hogyan/hol ismerted meg, de szerintem nagyon örülne, ha azt mondanád neki, hogy amikor megpillantottad/megismerted mi fogott meg benne (kisugárzása, mosolya, szemei...)."
Igen, ezt is kérdezgeti, hogy először mit gondoltam róla. De az a baj, hogy én sem nagyon tudom mit gondoltam. Amúgy úgy ismertem meg, hogy mindketten full részegek voltunk.
"...mindketten full részegek voltunk."
hihi :D
Próbáld meg összegyűjteni azokat a tulajdonságait, amik tetszenek benne, és azokat mondd. A rosszakat meg hanyagold, ha akarsz is tőle vmit :)
Amit gondolszróla te s*ggfej. xDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogylehet ilyenkérdést feltenni?? xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!