Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha az adottsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az adottságaim miatt csak egy erős közepes pasi tudok lenni, és ez nekem nem elég?

Figyelt kérdés

Jól öltözködöm, megtaláltam a nekem előnyös frizurát, sportolok, jó a testalkatom, elég művelt is vagyok, és a humoromra is vannak, akik vevők. Viszont az arcom jellegtelen, nem valami férfias, ami miatt úgy érzem, hogy a nekem tetsző lányoknál már nem ütöm meg a mércét.

És az a megoldás nálam nem játszik, hogy "akkor add lejjebb a szintet" - valaki vagy tetszik, vagy nem, és nem vagyok valami alsóbbrendű lény, hogy olyannal legyek, aki nem tetszik.

Szóval lehet valamit tenni?

2014. jún. 15. 00:55
1 2
 11/15 PearlDiver ***** válasza:

A szerelmet nem kilóra mérik, hogy beleteszek 40 ezer forintot az öltözködésembe, 20-at az edzésbe és akkor megkaphatok egy 4 ezres műkörmű, 50 ezres szilikonmellű nőt. Rosszul állsz hozzá.

A nőknek nem megfelelni kell, hanem meg kell őket hódítani.

2014. jún. 15. 01:20
 12/15 anonim ***** válasza:

régen olvastam már, de valahogy megragadt:

"Tudhatnád, hogy egy fancsali pofát semmivel sem lehet feldobni."

2014. jún. 15. 01:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerinted hülyeség csak nézz körül. Egyeseknek semmit sem kell tenniük mégis bomlanak utánuk a jobbnál jobb nők(fiatal koruk óta, mindenféle érdemre tekintet nélkül és ez mindig így is lesz tökmindegy, hogy az illető viszi valamire vagy sem), mások megszakadnak mégsem áll szóba velük a vasorrú bába sem.

Wake up princess

2014. jún. 15. 01:35
 14/15 anonim ***** válasza:
és nincs olyan, hogy erős közepes pasi, a lányoknál van jó pasi kategória és a többi(értsd: a kutyát sem érdekli, hogy tetováltattál pókhálót az alkarodra, vagy sem)
2014. jún. 15. 01:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazából nekem bejönnek a karakteres orrú lányok, ne vegye senki a szívére azt a vasorrú bábát.
2014. jún. 17. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!