Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik bevállalnának egy náluk fiatalabb fiút?
Figyelt kérdés
16F
Nem társkeresés céljából
Mindegyik lány aki nagyon megtetszett kiderült hogy 2 évvel idősebb
Csak úgy általánosságba kérdezem
A lányok többsége miért nem vállalna be fiatalabb fiút?
2014. jún. 14. 23:59
1/11 anonim válasza:
Még ennyi idős korban kiugrik a korkülönbség, de 20 éves kor felett már bevállalható.
2/11 anonim válasza:
Mert 16 éves még hozzám gyerek lenne tudod ?
..keress fiatalabbakat van elég :-)
/ nem ismerlek ugye /?
3/11 anonim válasza:
Elég sok lányt ismerek, akinek a szintjéhez egy érettebb 16 éves srác is bőven elég érett lenne. Ezt természetesen sosem ismernék be maguknak... :D
4/11 PearlDiver válasza:
Egy ismerősöm 24 és most jött össze egy 16 éves sráccal. A csávó nagyon tudhat valamit.
5/11 anonim válasza:
a debil nővérem.
a legnagyobb majommal jött össze az osztályomból (2 év különbség..)
7/11 anonim válasza:
Nem feltétlen számít a kor, sőt... a lényeg h érett vagy-e a hölgyhöz.
8/11 anonim válasza:
Nekem 21 évesen lett 19,5 éves barátom, azóta is együtt vagyunk (3 éve). De nem tudom, hogy 18 évesen egy 16 évest bevállaltam volna-e. Nagyon sok múlik a fiún, mondjuk én eléggé gyerekes voltam még 18 évesen, szóval végülis el tudom képzelni.
9/11 anonim válasza:
Nem tudom...nekem van az a dilim, hogy nem jövök össze fiatalabb, és alacsonyabb fiúval.
Talán belém nevelték ezt a nézetet. De egyet is értek vele.
18/L
10/11 anonim válasza:
A 6-os számú lány engem is bevállalhatna! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!