Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járok egy fúval és amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járok egy fúval és amikor elmegyünk randira akkor nincs közös téma és egy kicsit visszakozódó :S . Mit csináljak h kinyíljon előttem! és miért nem mondja a szemembe h szeretlek miért sms-be?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt az első barátomnál:) vagyis csak részben, mert nálunk volt téma végülis, de azt h szeretlek mindig csak msnen írta:D
2010. jan. 2. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezen sajnos nem hiszem h Te tudsz valtoztatni. Ha o ilyen, akkor ilyen. Igy kell elfogadnod. Tudod, nemakarasnak nyoges a vege.

15/F

2010. jan. 2. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Kezdeményezz te! Kérdezd meg tőle,hogy miért nem vallja be neked az érzéseit élőben is? Ha együtt jártok az azért 1 picit furi. Találjatok ki egy közös programot,amit mindketten szerettek: jégkori vagy valami:)
2010. jan. 2. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:

1. idő! várj rá, lehet h ő nehezebben bízik meg az emberekben, mint te. ha azt látja, hogy te bízol benne, akkor egyre több mindent fog majd felfedni a dolgaiból. ne sürgesd!

2. azért, mert élőben látnia kéne a reakciódat, és fél tőle, hogy nem tetszene neked ez a szeretlek szó. ha szeretnéd megtörni ilyen téren a jeget, akkor mondd neki te élőben, hátha ő is veszi a bátorságot és kimondja. ha pedig kimondta, akkor mosolyogj rá és súgd a fülébe, hogy ezt mennyire jól esett hallani :)

2010. jan. 2. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz! Mond te neki a szemébe, hogy szereted, valószínű csak annyira szeret, hogy nem akar elveszíteni, fél, hogy nemet modanál.
2010. jan. 2. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék célozgatni, de én csak akkor mondom azt egy lánynak, hogy "szeretlek", ha tényleg 100%-ig azt érzem, illetve, ha kierőszakolja magának.
2010. jan. 2. 22:28
 7/7 anonim válasza:

Hát több verzio is van pl a nyilt sziv mütét de ez ha jol tudom diploma nélkül igen csak necces

probálkozz aval amivel ö kerget téged az örületben ...

kompromisszum .. egyszer beszéljétek meg mi a gond ..

ha az sem segit akkor ...(gondolkodik)........marad a mütét.....XD23 F 26 Ora alváshiány után

2010. jan. 3. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!