Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem a lányokat megszolitani? Csak nézem öket és álmodozok. Mit csináljak?
Ugyanilyen voltam, és kb 100 csajt elszalasztottam.
Ma már bánom, hogy mulya voltam és mai fejemmel tudom, hogy bánni a mulasztást rosszabb érzés, mint a félelem, ami miatt nem szólítottam meg őket.
Ráadásul 10 ből 1,2,3,4,5,6,7,8,9,vagy 10 örülne, ha megszólítanád.
Sajnos tudom, hogy nem sokat ér (emlékszem magamra) ,
de ne törődj semmivel!!! Menj oda büszkén, és ha lepattintanak, akkor távozz büszkén!!
Lehet, hogy jövendőbeli feleségedet hagyod ki éppen!
akkor ismerkedj itt a neten.
az már csak nem ijeszt meg.
Azota se?? Jezusom... en meg tegnap annak erdekeben kertem itt segitseget, hogy no letemre hogyan szolitsam le a pasikat. :D Szerintem megeri belevagnom, ha peldaul beled sem szorult eleg batorsag. Habar, amennyiben semmi onbizalmad, eszre sem fogod venni a nok kozeledeset, mert elintezed annyival, hogy pl "ha nincs lo, jo a szamar is, aki en vagyok". Szoval az egesz eletedet elrontod ezzel a hozzaallassal, nem csak a leszolitgatos reszt.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!