Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merem a lányokat megszolit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem a lányokat megszolitani? Csak nézem öket és álmodozok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 18:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Reménytelen vagyok!:(
2014. jún. 12. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Jó figyi, ha feladod, akkor vagy reménytelen. Én is olyan voltam mint te. Állandóan lemerevedtem, ha lánnyal kellett beszélni. Aztán elkezdtem gyakorolgatni, és most már sokkal könnyebb. Persze visszautasítás mindig van és lesz is. De csak akkor vesztesz, ha esés után nem állsz fel. : )
2014. jún. 12. 20:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen voltam, és kb 100 csajt elszalasztottam.

Ma már bánom, hogy mulya voltam és mai fejemmel tudom, hogy bánni a mulasztást rosszabb érzés, mint a félelem, ami miatt nem szólítottam meg őket.

Ráadásul 10 ből 1,2,3,4,5,6,7,8,9,vagy 10 örülne, ha megszólítanád.

Sajnos tudom, hogy nem sokat ér (emlékszem magamra) ,

de ne törődj semmivel!!! Menj oda büszkén, és ha lepattintanak, akkor távozz büszkén!!

Lehet, hogy jövendőbeli feleségedet hagyod ki éppen!

2014. jún. 12. 21:12
 14/20 anonim ***** válasza:

akkor ismerkedj itt a neten.

az már csak nem ijeszt meg.

2014. jún. 14. 01:40
 15/20 anonim ***** válasza:
A gyávaság nem szexi.
2016. ápr. 21. 18:44
 16/20 A kérdező kommentje:
sajna nem az
2016. ápr. 21. 18:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Azota se?? Jezusom... en meg tegnap annak erdekeben kertem itt segitseget, hogy no letemre hogyan szolitsam le a pasikat. :D Szerintem megeri belevagnom, ha peldaul beled sem szorult eleg batorsag. Habar, amennyiben semmi onbizalmad, eszre sem fogod venni a nok kozeledeset, mert elintezed annyival, hogy pl "ha nincs lo, jo a szamar is, aki en vagyok". Szoval az egesz eletedet elrontod ezzel a hozzaallassal, nem csak a leszolitgatos reszt.

23L

2016. máj. 1. 16:41
 18/20 A kérdező kommentje:
sajna az óta se vagyok előrébb!
2016. máj. 1. 16:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. Probalkozz! Lehet, hogy csak a 20. lanynal lesz sikered, de ez az elet. :)
2016. máj. 1. 16:57
 20/20 anonim ***** válasza:
10. Es akkor mi van ha elcsuklik a hangod?? Leegsz. Lesz tapasztalatod legalabb es mesz tovabb. Tapasztalatbol mondom
2016. máj. 10. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!