Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor lehet, hogy tetszik nekem? (Többi lent! )
Sziasztok! Na szóval az van, hogy van egy lány (osztálytárs) akivel jó barátságban vagyok. És az van, hogy lehet, hogy megtetszett. De nem nagyon vagyok biztos benne, mert hogy amikor meglátom, nálam olyan nincs, hogy ilyen, hogy is mondjam, nem tör rám ilyen "hüüüüü" vagy "woooow" egyszerüen szimpatikus! :) Én tetszem neki, ezt onnan tudom, hogy már háromszor mondta nekem, különbozö formában: "Tetszel nekem" Elösször 2.osztályban mondta, hogy: "Egy kicsit szerelmes vagyok beléd, hihi" Ami annyit foglalt magában: Tetszel egy kicsit. Azután 5.osztályban Oktoberben, a Haloween bulin elküldedte a barátnöjével a következöt: Nagyon tetszel Cintinek! Ezek után még a bulin, hogy nagyon megtetszettél nekem! Utoljára, 6.osztályban, (idén) első félévben Töri orán, küldött üziket. (Várjunk, akkor 4.-szer! 2-szer személyesen, egyszer levélben, egyszer barinővel küldetett! :) ) Mostanság mintha kezdene így tetszeni, vele ilyenről nem beszéltem,és nem viszonoztam semmit, mert nem voltam biztos, nem mintha most is biztos lennék...Nemrég, pár nappal ezelőtt beszéltem vele erről, nem reagált semmit, csak kacajgosan mosolygott. Tehát szerintetek? Mármint arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek fogok erős vonzodást érezni iránta? Jelenleg, (mint mondtam) nem vagyok biztos magamban, pedig az milyen jó lenne! :S
Ja, és én 13/F és Ő 13/L
Ja, akkor jó. Akkor válaszolok.
Szerintem tetszik neked, és te is neki. Kezdeményezz nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!