Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokak mondták hogy jó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokak mondták hogy jó a Csajozós Dumám, de sajnos nem tom használni, mert nem vok új környezetben. Hol ismerkedjek? NEM NET!

Figyelt kérdés
Sok ismerősöm mondta hogy én mint "psai" átlagos vagy, és a beszéd stílusom is olyan hogy vevők lennének rám a lányok. A probléma az hogy én nem vagyok bulizos, és nincs sok "haverom" így nem vagyok nagyon új társaságban, mit tanácsoltok, hova menjek. Célom nagyábol hosszu távú kapcsolat. Neten való ismerkedést nem akarok...
2010. jan. 2. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
látod,ez jó kérdés,én is kapcsit keresek,de nem tudom hol kezdjem:-)))
2010. jan. 2. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Buszon, villamoson, metrón, vagy csak az utcán.
2010. jan. 2. 15:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát azt hogy az utcán azt mondták, de milyen lány az aki csak úgy megálna nekem az utcán és össze ismerkedne velem?:/ Szal...
2010. jan. 2. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül arra gondoltam, hogy menet közben kergesd őket, hanem pl. a margitszigeten, vagy egy cukiban, vagy egy kirakat elött, mozi, kiállítás, vagy még a jóisten tudja hol, nem kell rinyálni ha szimpi egy lány oda kell menni és jópofit kell vágni.

Ha tudnád, hány csajszi vár arra, hogy mikor szólítják már le.

2010. jan. 2. 21:37
 5/5 anonim válasza:

"Hát azt hogy az utcán azt mondták, de milyen lány az aki csak úgy megálna nekem az utcán és össze ismerkedne velem?"---> rossz a hozzáállás...ha megvan a megfelelő magabiztos és jókedvű kisugárzásod, még maga Pamela Anderson is megállna neked és trécselnétek kicsit :D

Úgyérzed nincs meg ez a kisugárzás? Dolgozz rajta! Önfejlesztő és nőkről szóló könyvek...

- Allan Pease: Testbeszéd

- Napoleon Hill - Pozitív gondolkodás hatalma

- Ismerkedés Lányokkal (Daviddeangelo fordítás)

- KAN (legalább 3x, 1 hónap után, és 1 év után)

- Attraction Code

- Neil Strauss: The Game

- Mystery Method

- Most Hatalma

- Brian Tracy - audioanyag (leíratban is megvan)

- Casanovatitkok 1-2-2008

- David Cohen -Szexbeszéd

- Nicholas Viktor - Szexuális felizgatás

- A titok c. film és könyv

És lesd meg az ország legintelligensebb és legnyitottabb csajozással foglalkozó közösségét (ha tetszik csatlakozz):

[link]

2010. jan. 3. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!