Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ilyen lány?

Figyelt kérdés

Mert én egy középszép, aranyos, kedves, megértő és intelligens lányt keresek. De még nem találtam olyat, aki nem csak játszadozna más érzéseivel. Van ilyen lány vagy ez csak egy ideál?

18/F

2010. jan. 2. 14:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok, és írnék ide. nem azért, hogy hazudozzak, hanem mert feltett vki egy értelmes kérdést, és a tudásomnak megfelelően válaszolok rá...
2010. jan. 4. 17:46
 22/27 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, csak egyetlen baj van: mind igaz rám,kivéve h nem játszadozok mások érzéseivel. Nem szeretnék, de magamat sem értem. " hónapja őrölten szerelmes voltam a pasimba és most, h egyre közelebb kerülünk egymáshoz már egyszerűen hidegen hagy. Nem tom mit akarok, nem tom szeretem-e egyáltalán. Csak azt tudom biztosan, h ő szeret (nem is kicsit)és meg is érdemel, de azt nem érdemli meg h megbántsam. Nem tudom mit akarok, ebből kifolyólag sajnos könnyen játszhatok mások érzéseivel még akkor is ha nem akarok.

16/L

2010. jan. 4. 20:20
 23/27 anonim ***** válasza:
20:20-as vok bocsi csak " helyett 2 akartam írni
2010. jan. 4. 20:24
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszy a kommenteket. Talál egyszer én is találok egy ilyen kabilerű lányt.... :D
2010. jan. 4. 20:38
 25/27 anonim ***** válasza:
sok sikert! ne felejtsd el meglátni azt, ami a felszín alatt van. :)
2010. jan. 4. 21:03
 26/27 anonim ***** válasza:
16/l vigyázz ezekre a dolgokra,mert a braátnőm ugyanígy dobot......
2010. jan. 4. 21:24
 27/27 anonim ***** válasza:
bocs a barátnőm ,ő sem volt tisztában az érzéseivel,én nagyon szerettem őt ,az elején úgy tűnt ő is,aztán ebbe az érzelmek zavarába került,nem merte vállalni érzéseit és emiatt inkább kihajított a fenébe.
2010. jan. 4. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!