Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ilyen lány?

Figyelt kérdés

Mert én egy középszép, aranyos, kedves, megértő és intelligens lányt keresek. De még nem találtam olyat, aki nem csak játszadozna más érzéseivel. Van ilyen lány vagy ez csak egy ideál?

18/F

2010. jan. 2. 14:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
miért ne lenne?
2010. jan. 2. 14:40
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Van ilyen lány. Miért ne lenne? Csak eddig te még nem találkoztál ilyennel.
2010. jan. 2. 14:41
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

Hogyne lenne...én is ilyen vagyok;)

Talán rossz körökben mozogsz, vagy túl félénk vagy kezdeményezni stb...

Majd idővel biztos megtalálod az igazit:)

Vannak ilyen lányok, bár kevesen...igaz, de Te csak keress tovább:)

19/L

2010. jan. 2. 14:42
 4/27 anonim ***** válasza:
91%
én is ilyen vagyok..21/L
2010. jan. 2. 14:44
 5/27 anonim ***** válasza:
86%

Persze,hogy van.

Én is ilyen vagyok.

16/L

2010. jan. 2. 14:46
 6/27 anonim ***** válasza:
87%

Van hát.. soha ne add fel :)

Énis ilyen vagyok, de én becsületesen leírom hogy emelett bizony kicsit hangualtember és féltékeny is :D

Hibál nélkül úgysem találsz Tökéletesn Nőt =)

Hidd el, a lányoknak elenyésző része, ahogy a pasiknak is, játszadozik az érzésekkel gátlástalanut.. de valahogy ezen az oldalon mindenki csak ilyenekről ír.. =)

2010. jan. 2. 14:48
 7/27 anonim ***** válasza:
89%
Van, én is ilyen vagyok, csak az ilyen lányokat a mai világban kicsit keresned kell.
2010. jan. 2. 14:48
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon sok ilyen lány van, de az életben nem valószínű, hogy összefutsz velük, általában otthon ülnek, mint pl én is. 18/L
2010. jan. 2. 14:49
 9/27 anonim ***** válasza:

Írhatna valamelyikőtök privátot. :)

20/F

2010. jan. 2. 15:17
 10/27 anonim ***** válasza:
77%

Naná hogy vannak. Én is ilyen vagyok. Csak sokszor az a baj, hogy az egyik fél akar valamit a másiknak meg csak jó barát. És akkor rögtön rávágja az első hogy biztos csak játszadozott vele. Pedig a második csak barátkozni akar, és nem tehet róla hogy nem szeretett bele.. :(

A másik baj, hogy a "normális" lassan már kisebbségben van és igen szerintem is az ilyen lányok inkább otthon vannak, vagy esetleg van valami különösebb hobbijuk, mint pl nekem. Az ilyen lányokat nem annyira becsülik meg a körülöttük lévő emberek.

18L

2010. jan. 2. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!