Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki a suliban folyton néz. Tetszem neki?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért. Nem tartom csúnyának magam, lehet h tetszek neki. de mi van ha nem? Nem akarok odamenni hozzá, mert szerintem az gáz lenne, ha kiderülne, h nem is jövök be neki, csak úgy nézett. Ilyen lehetséges? Nézhet egy srác egy lányt ilyen hosszú ideig (itt most hónapokról van szó) ha csak mondjuk esztétikai okokból nézi, vagy nem jön be neki?2014. jún. 10. 16:50
1/12 anonim válasza:
Hónapok óta csak néz? Akkor lehet hogy nyomi.
2/12 anonim válasza:
A hónapok óta, akkor tuti tetszel neki! :)
És megér egy próbát! Semmit sem veszíthetsz.
3/12 A kérdező kommentje:
annyira azért ismerem h tudojam nem az..évfolyam társak vagyunk és a srác elég normális, csak hát ez a nézés..néha el is mosolyodik meg minden..olyankor néha megfordul a fejemben h oda kéne menni hozzá..de gyáva vagyok..aztán olyan is van, h ha észreveszem, h néz és visszanézek akkor elfordul..ez most mi??
2014. jún. 10. 16:55
5/12 anonim válasza:
Amikor én néztem egy lányt hónapokig, akkor eléggé komolyan szerelmes voltam belé.
6/12 anonim válasza:
bejössz neki de gyáva ő is, hát vagy te lépsz vagy még pár évig nézegetitek egymást :D
7/12 anonim válasza:
És te is olyan nyomi voltál hogy nem mentél oda egy csokival megkinálni vagy valami?
8/12 anonim válasza:
#4-es miért lenne nyomi? Mond már el nekem!
9/12 A kérdező kommentje:
ja erre én is kivi lennék.nem midenki olyan bátor mint egyesek.. de lehet te se vagy az, csak itt..
2014. jún. 10. 17:11
10/12 anonim válasza:
Nahát ebből ne akarj velem versenyezni, pont egy percig nem kell gondolkozom mit is kéne tennem ha megtetszik egy lány.
Nyominak mert azért nyomi, mert tetszik neki egy lány, akarja és csak nézi hónapok óta és várja a sült galambot. Vegyen egy csokit, menjen oda és kinálja meg a lányt ha már másra nincs pénze. A lányok imádják a csokit.
Nézni a 2D-s lányokat is nézheti, a 3D-sekhez oda kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!