Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy arcra nem helyes pasi mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy arcra nem helyes pasi mit csináljon, hogy ellensúlyozza ezt? Lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 16:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Na hát nem olyat szeretnék.
2014. jún. 8. 16:44
 22/25 anonim válasza:
Nah, hát itt meg is ette a fene az egészet, neked olyan lány kell, akinek szép arca van, de neked nincs. Ilyenkor miért nem tudtok lejjebb adni az igényekből. Ha te nem járnál egy csúnya lánnyal egy szép lány miért járna veled. Mert a csajoknak belső értékek kellenek... De a fiúknak elég ha csak szép, aztán meg ne szólaljon... Pfff....
2014. jún. 8. 18:22
 23/25 A kérdező kommentje:
Most mit mondjak erre? Lehet hogy igazságtalan vagyok, de nem tudok mit csinálni a prioritásaimmal. Nekem fontos hogy tetsszen a barátnőm arca, és ezen nem változtat az, hogy az enyém nem az. Az alapján meg nem fogok választani, hogy na ő nem tetszik annyira, akkor jó lesz.
2014. jún. 8. 20:52
 24/25 anonim válasza:

Kérdező:te pont olyan vagy,mint én! :)

Egyetlen,de óriási különbséggel:én a fiúkkal vagyok így...

2014. jún. 8. 22:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Akkor marad az a módszer hogy "kibeszéled a lányokat a bugyijukból" tehát egy jó beszédes, vicces pasinak kell lenned.
2014. jún. 8. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!