Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy arcra nem helyes pasi mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy arcra nem helyes pasi mit csináljon, hogy ellensúlyozza ezt? Lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 16:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nincs, nem tartok még ott az életben, a szüleim meg nem pénzesek.
2014. jún. 8. 16:15
 12/25 anonim ***** válasza:
A csajok nagyon ritkán fognak úgy megnézni, hogy arról te is tudomást szerezz. Ha nagyon nagyon helyesnek talál, akkor biztos úgy megnéz hogy te is tudni fogod, egyébként nem valószínű.
2014. jún. 8. 16:16
 13/25 A kérdező kommentje:
Szóval pl ha egy csaj nem néz rám az utcán pl, attól még lehet hogy lenne nála esélyem?
2014. jún. 8. 16:18
 14/25 anonim ***** válasza:
Persze, már miért ne lehetne? :)
2014. jún. 8. 16:21
 15/25 A kérdező kommentje:
14-es, hát magamból indulok ki, és nálam pl. ez az első rosta, nem járnék olyannal, akinek nem tetszik az arca. Érthető lenne, ha fordítva is így lenne.
2014. jún. 8. 16:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Lehet "gyúrni" de ne vidd túlzásba, legyen rajtad izom de ne úgy járj az utcán hogy feszítesz és csak feszítesz, légy laza úgy is látszik az izom. A másik dolog pedig az legyen, hogy legyen ismeretséged, sok haverod stb tehát legyen miért veled kezdenie egy csajnak!
2014. jún. 8. 16:34
 17/25 A kérdező kommentje:
De ez a sok haver meg nagy társaság ez miért fontos ennyire? Őszintén szólva én inkább magamnak való ember vagyok, néhány közeli barátom van, nincs is igényem többre. Miért baj, ha valaki nincs 200 emberrel jóban?
2014. jún. 8. 16:35
 18/25 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, én pl úgy vagyok vele, hogy elég ha átlagos arcú egy lány, abból már bármi lehet.
2014. jún. 8. 16:35
 19/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom kinek mi az átlagos, nemrég voltam kinn egy rendezvényen, és ott kb 10-ből 6 lánynak szerintem szép arca volt, ha ilyen alapon nézzük, akkor tényleg elég az átlagos. De én lelki szemeim előtt az "átlagos" szóra olyat képzelek el, akiben nem látok semmi szépet, nem fog meg rajta semmi.
2014. jún. 8. 16:37
 20/25 anonim ***** válasza:
Az átlagost úgy értelmezd, hogy nem vonzó, de nem is csúnya arc.
2014. jún. 8. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!