Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne ezt elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt elfelejteni?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja randizgattam egy sráccal. Egy hétig minden nap találkoztunk és éjjel nappal dumáltunk. Aztán közölte, hogy neki nem megy ez tovább. Akkor nem bántam, hogy így alakult mert még nem voltam biztos benne, hogy össze akarok-e vele jönni.

Egy héttel ezután elviselhetetlen fájdalom lett úrrá rajtam. Állandóan rá gondolok, állandóan a képeit nézem és újra gondolom a sok szép pillanatot amit együtt töltöttünk.

Soha nem volt még senki akivel azt érezhettem volna, hogy kölcsönösek az érzéseink. De persze nem mertem beleélni magam. Jobb is mert akkor most még rosszabb lenne. Komolyan mondom 19 év alatt először találkoztam valakivel aki iránt tudtam volna valamit érezni és ennek is csak így vége lett. Nem tudom feldolgozni. Pedig próbálom lefoglalni magam. Belementem több randiba hátha mással is lesz ilyen de semmit nem érzek. Járok szórakozni, tanulok vizsgákra de semmi.

Sírni tudnák állandóan.

Hogy lehetne ebből kilábalni? Hiszen egy hónap alatt már egy komolyabb kapcsolatot is ki lehet jobban heverni. Nekem meg nem megy a randi elfelejtése sem. Pedig erős vagyok és sose hagytam, hogy fiúk megbántsanak de most mégis sikerült.

19L

2014. jún. 8. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajna abban is kell tapasztalatot szerezni, hogy milyen, amikor az embert megbántják :(

Kilábalni úgy, hogy telik az idő és elfogadod, hogy így lett. Meg esetleg beszélsz olyannal, aki kedves,vagy aki hasonlóképp szimpatikus. :)

21/F

2014. jún. 8. 15:24
 2/2 anonim válasza:

pl velem :D

F/24

2014. jún. 8. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!