Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó alakú (vékony, lapos has, hosszú lábak), lányt, akinek nem töléletes az arca (pl nagy orr) vagy egy nem ennyire jó testű babaarcút? (Tegyük fel h a személyiségük ugyanolyan) Nem szexre, hanem rendes kapcsolatra.2014. jún. 7. 14:46
3/16 anonim válasza:
Nana, kinek mi a jó test, ugyebár.
4/16 anonim válasza:
Bahh nyilván mindenki az elsőt :(
5/16 anonim válasza:
Ennyire nem lehet leáltalánosítani senkit. Nincs értelme, és nem is valós. Mivel nem ez a két típus létezik a világon.
6/16 A kérdező kommentje:
Az 1. Nek nem feltétlenül csúnya az arca, csak nem annyira szabályos. Azt is tudjátok szépnek látni?
2014. jún. 7. 14:49
8/16 anonim válasza:
Igen, a szépség relatív. Lehet nem vagy kielégedve magaddal, de másnak még lehet nagyon is tetszel.
9/16 anonim válasza:
Nekem is inkább a babaaarc.
De egyik ismerősöm kifejezetten szereti ha csajnak nagyobb az orra.
10/16 anonim válasza:
nekem az arc a lényeg, meg az hogy ne legyen magasabb mint én :) az én szemeim lássák gyönyörűnek még a legjobb barátom véleménye sem érdekel ha szeretem, de a belső tulajdonságok nálam nagyon sokat számítanak és ha meg van elég fontos belső tulajdonság akkor a külső sem nagyon érdekelne! ami még fontos, fogadja el magát!
21F
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!