Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek teljesen beleszertt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek teljesen beleszerttem!?

Figyelt kérdés
Tegnap este beleszerettem egy lányba első látásra. Full részeg voltam, mostmár semmi bajom de nem birom kiverni a fejemből!! Ő 15/l én 14/f. Hogyan érjem el hogy belémszeressen?
2010. jan. 1. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
öööö vársz?
2010. jan. 1. 21:04
 2/11 A kérdező kommentje:
most beszélek vele msn en, mit mondhatnék neki??
2010. jan. 1. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
hát elég sokmindent felhozhatsz témának mivel még nem beszéletetek... elvileg :D tehát kérdezd meg a kedvenc dolgait /pl film/ és utána közlöd vele h jajj te mennyire szeretsz filmet nézni stb. de ezt bármivel bejátszhatod és így téged is megismer és teisőt :)
2010. jan. 2. 12:33
 4/11 A kérdező kommentje:
beszélgetünk msn en, most azon gondolkozom hogy el kéne hivni valahova. zavarja az 1 év korkülönbség mit lehet tenni hogy ne érdekelje?
2010. jan. 2. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:
én nem hiszem el h zavarja az az egy év :$ szar kifogás de tényleg. de hívd el valahova hátha jól érzitek majd magatokat. :)
2010. jan. 3. 11:08
 6/11 A kérdező kommentje:
nem kellek neki...
2010. jan. 4. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
ne keseredj el! :( tudod mennyi kedves lány rohangál az utcán?! hidd el jobban jársz ha olyan valakit találsz aki nem csak szédíteni akar bár elhiszem hogy most rossz érzés őt elfelejteni de ha beleszeretsz egy másik lányba soha többé nem fog eszedbe jutni :)
2010. jan. 5. 16:33
 8/11 A kérdező kommentje:
16:33 köszi ez nagyon jólesett....
2010. jan. 5. 17:45
 9/11 anonim ***** válasza:
nincs mit. :) tényleg így gondolom /am mindegyiket én írtam.../:D és én még mindig drukkolok neked! szeretném ha egy igazán rendes emberrel kerülnél össze!
2010. jan. 6. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:
jah nem :D az elsőt nem én írtam :$
2010. jan. 6. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!