Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Nagyon félénk vagyok.

Figyelt kérdés
Haverom nagyon sok van, tényleg szinte mindenki bír engem akit ismerek, és gyorsan össze tudok haverkodni bárkivel. Sajnos a csajokkal már nem így van... Még oda sem merek hozzájuk menni. Van aki tetszik, de ha talán 3 mondatot beszéltünk egymással lehet sokat mondtam. Azóta nem beszéltünk, mert egyszerűen nincs elég önbizalmam a csajozáshoz. Ezen hogy tudnék javítani? Azt hozzá teszem, hogy sokan 12 kisgyereknek néznek, közben már 15 vagyok, de ez az önbizalmamat nem rontja.(kérlek értelmes válaszokat írjatok)

2014. jún. 6. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
kezdj el gyúrni önbizalmat ad. 17/f
2014. jún. 6. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Hmmm... Jó kérdés. Tényleg valami önbizalom dologra menj el, vagy fogalmazd meg magadban, hogy mitől vagy önbizalom hiányos. Szembe kéne nézned ezekkel, mert különben hoppon maradsz. :( Sok sikert! :)

(14/l)

2014. jún. 8. 13:59
 3/3 anonim válasza:

Úgy menj oda lányokhoz, hogy nem akarsz tőlük semmit.

Először próbálj ismerkedni csúnya lányokkal.Azok imádni fognak, így lesz önbizalmad. Utána jöhetnek a szebbek, a végén a bombázók.

Tapasztalat.

2014. jún. 8. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!