Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ítélkeztek a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélkeztek a fiatal lányok (16-22) felett?

Figyelt kérdés
Azért mert nektek nem jön össze, vagy mert csalódtatok... Ha egy lány átver titeket akkor az összes ku*va? Elég primitív gondolatmenet.

2014. jún. 5. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2014. jún. 5. 21:23
 2/8 anonim válasza:
69%
Érdekes...egy ilyen kérdést bejelentenek,de a nőgyűlölőket nem....
2014. jún. 5. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Ez az általánosítgatás oda-vissza megy, a lányok meg sírnok, hogy ilyen meg olyan szemét a pasi.

19/L

2014. jún. 5. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Nekem már a tököm tele van azzal, hogy ezek a "lányok" ennyire érinthetetlenek. Őket nem szabad bántani, nem szabad lelki fájdalmakat okozni nekik, nem szabad róluk rosszat mondani, mert egy kis nebántsvirágok. Ezzel eddig nincs is semmi gond. A gond ott van, hogy a "lányok" ezzel a pozitív diszkriminációval visszaélnek. Egy férfit bezzeg egy nő üthet, rúghat, megalázhat, kihasználhat, elvégre ő a férfi és el kell viselnie, erősnek kell lennie. Ja, ha a férfi netán önvédelemből üt vissza, akkor rögtön ő lesz a hibás, milyen jogon képzelhette, hogy visszaüt/visszaszól egy törékeny virágszálnak???

Javaslom az alábbi videót:

https://www.youtube.com/watch?v=u3PgH86OyEM

2014. jún. 5. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom ki ítélkezik én biztos nem :D
2014. jún. 5. 21:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem kell vigasztalni.. Én kérdeztem valamit és ti vérig vagytok sértve :D
2014. jún. 5. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem az összes,csak ha ezt tapasztalod kivétel nélkül akkor mire kellene gondolni magyarázd már el. :) Nyilván vannak valahol a Földön még kivételek,de ha nem találkozol ilyennel,akkor egy idő után kezdesz nagyon beleunni.

Ez olyan mint mikor ott van előtted karnyújtásnyira valami,de sosem éred el...

2014. jún. 5. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
NE ÁLTALÁNOSÍTS!!!
2014. jún. 6. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!