Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 vagyok és még nincs barátnőm nem tudom mit tegyek?
van egy kis gondom! nem merek annak a lánynak ő 17 szolni akit szeretek! volt egy másik csaj is az megkérdezte? tőlem hogy szerelmes vagyok e bele? én meg olyan zavarba jöttem hogy csak hebegtem habogtam na meg szabályosan elkeztem remegni
de miért? hogyan tudnák lánnyal kapcsolatot teremteni??
segitsetek
Gondolom elég gátlásos lehetsz,meg bátorságod sincs sok,ahogy nekem kitünik.Ezen valahogy muszáj lesz túllépned,ha kapcsolatot szeretnél.Szedd össze magad és hívd el valahová azt a lányt(sétálni pl)hidd el,nem lesz az olyan bonyolult,mint amilyennek esetleg most tünhet,és beszélgessetek.Nem kell mindjárt azzal kezdened,hogy szereted,sétáltok,beszélgettek,ismerkedtek,aztán alakul a dolog.Ha sokáig vársz ezzel,akkor majd lesz más,aki előbb fog lépni és esetleg lemaradhatsz róla(is).Ha meg a lány is olyan,hogy beszédes stb.akkor meg még jobban fel tudsz majd oldódni mellette.
Tehát bátorság,nincs mitől félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!