Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 vagyok és még nincs barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 vagyok és még nincs barátnőm nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

van egy kis gondom! nem merek annak a lánynak ő 17 szolni akit szeretek! volt egy másik csaj is az megkérdezte? tőlem hogy szerelmes vagyok e bele? én meg olyan zavarba jöttem hogy csak hebegtem habogtam na meg szabályosan elkeztem remegni

de miért? hogyan tudnák lánnyal kapcsolatot teremteni??

segitsetek

2008. júl. 30. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy 25 évesen nincs annyi bátorságod, hogy egy kicsit beszélgess a lánnyal. Nem írtad, hogy milyen kapcsolatban vagyok. Ha még nem is ismer, akkor menj oda hozzá és hívd el valahova. Tök egyszer. Szedd össze a bárotságod, mert ha csak vársz és vársz, akkor sosem lesz barátnőd.
2008. júl. 30. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom elég gátlásos lehetsz,meg bátorságod sincs sok,ahogy nekem kitünik.Ezen valahogy muszáj lesz túllépned,ha kapcsolatot szeretnél.Szedd össze magad és hívd el valahová azt a lányt(sétálni pl)hidd el,nem lesz az olyan bonyolult,mint amilyennek esetleg most tünhet,és beszélgessetek.Nem kell mindjárt azzal kezdened,hogy szereted,sétáltok,beszélgettek,ismerkedtek,aztán alakul a dolog.Ha sokáig vársz ezzel,akkor majd lesz más,aki előbb fog lépni és esetleg lemaradhatsz róla(is).Ha meg a lány is olyan,hogy beszédes stb.akkor meg még jobban fel tudsz majd oldódni mellette.

Tehát bátorság,nincs mitől félned.

2008. júl. 30. 16:12
 3/6 anonim válasza:
67%
Tökéletesen egyet értek az előttem szólóval, csak annyit tennék hozzá, hogy minél előbb szedd össze a bátorságod, mielőtt még késő! Mert egy idő után megszokod, hogy egyedül vagy és feladod az egészet. Hidd el, tapasztalat. én pl. 31 évesen teljesen feladtam és már nem is érdekel... Sok sikert!!!
2008. júl. 30. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne akarj 40 éves szűz lenni.Láttad azt a filmet?BÁTORSÁG Ha félsz akkor szedd össze magad mert tényleg késő lesz.
2008. júl. 31. 23:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat 100%ban hasznos volt már összeismerkedtem valakivel sokat beszélgetünk és úgy néz ki hogy több is lesz belőle!
2009. máj. 30. 09:44
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 9. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!