Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy fiú(16) fél éve kb,tegnap este találkoztunk(mondta,hogy fussunk össze)...ott volt a legjobb barátja is,és ő mondott olyanokat,hogy én nagyon bejövök neki(mármint annak,aki nekem is tetszik).Eddig ő csak mosolygott,szóval igaz lehet..

Amikor elköszöntünk,akkor volt szájrapuszi "véletlenül" de ő is akarta,mert mosolyogtunk utánna egymásra:)

(Akkor ő még nem ivott)

Most beszélünk msnen,de alig ir,mintha nem történt volna semmi,sőt kevesebbet beszélünk mint eddig(tegnaptól korábban) :S

Mit csináljak???

Nekem nagyoon tetsziik:(:(

(Egy suliba járunk,szünetekbe majd odamenjek hozzá?És mit mondjak?:S)

Légyszi segitsetek!!:(

És Boldog Új Évet Mindenkinek!!!

16/L

2010. jan. 1. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
gondolom zavarban van....Te sem tudod mit is csinálj igaz? hagyd történni a dolgokat, azéárt intézd úgy, hoyg ne pont a másik kijáratnál legyél amikor ő is kijön a suliból, aztán ha akar odamegy hozzád. lesz ahoyg lesz én nem sürgetném
2010. jan. 1. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Koncentrálj a tanulásra,mert ha ilyen helyzetet nem tudsz kezelni,nem azért van mert buta vagy,hanem nincs itt még az ideje,ne aggódj eljön majd!
2010. jan. 1. 20:47
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! amúgy szinte ott könyörgött nekem hogy maradjak még egy kicsit:)
2010. jan. 2. 21:00
 4/5 anonim válasza:

Nekem az a véleményem, hogy ha a fiú nem kezdeményez, akkor sajnos nincs mit tenni :(

Ha tetszel is neki, de nem tud közeledni hozzád, az az ő hibája, nem a tiéd!

Inkább keress helyette egy intelligens, kedves fiút, aki ki tudja mutatni az érzéseit.

16/F

2010. jan. 5. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Hmmm...Ez nálam már csóknak számít!:)

Amúgy tudom, hogy elkéstem a válasszal, de szerintem csak zavarba jött.Beszélj vele, és kérdezd meg, mi lehet a baja.

2010. máj. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!