Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszélgessek MSN-en a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek MSN-en a lánnyal?

Figyelt kérdés
Van egy lány (a sok közül) aki nagyon tetszik nekem. Egy GIMI-be járunk az évfolyamtársam, de nem tudok vele szünetben beszélgetni mert a barátnőjeivel van vagy más pasikkal, de nincs barátja. MSN-en beszéltem vele, de úgytűnt mintha nem akarna semmit ez azért is lehet mert nem ismer. Hogy beszéljek vele vagy mit mondjak neki?
2010. jan. 1. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

14:30-as vagyok, újra

Csak annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy a "mizu?remélem nem gond hogy felvettelek.." mondatot mindenképp mellőzd! Légy magabiztos. Miért lenne gond, hogy felvetted? lol... inkább örülhet, hogy érdekel TÉGED!

2010. jan. 1. 19:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. jan. 2. 17:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha alig ismered akkor az emlékeidre kell hagyatkoznod. Mit tudsz róla,esetleg hallottál. kb 1 óra (ha kevés a téma akkor 15-20 perc) duma után megkérdezed hogy szeretsz e korizni, bowlingozni, biliárdozni, stb (csak egyet). Ha azt mondja nem tud, akkor valami vicceset modnasz neki pl:én sem úgy születtem... ezután azt írod h. Eljössz velem VALAMIKOR... (nem az időpont a lényeg) ha viszont azt írja igen szeretek, akkor csak az utsót kérdezed. Ha azt írja nem szeret... akkor (feltételezem hogy leesik neki a szitu) ez az ajtó bezárul viszont kinyílik 10 másik. Add be neki hogy sok emerrel dumálsz éppen, ezért lassan fogsz válaszolni. Húzd az időt, de ne várasd meg nagyon. Sok sikert eddig nekem mind a 3 eset bejött. 16F
2012. jan. 2. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!