Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszélgessek MSN-en a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek MSN-en a lánnyal?

Figyelt kérdés
Van egy lány (a sok közül) aki nagyon tetszik nekem. Egy GIMI-be járunk az évfolyamtársam, de nem tudok vele szünetben beszélgetni mert a barátnőjeivel van vagy más pasikkal, de nincs barátja. MSN-en beszéltem vele, de úgytűnt mintha nem akarna semmit ez azért is lehet mert nem ismer. Hogy beszéljek vele vagy mit mondjak neki?
2010. jan. 1. 14:12
1 2
 1/13 anonim válasza:

Mutasd ki hogy tetszik neked. A lanyok a magabiztos pasikat szeretik ezt ne felejtsd el!

Sok szerencset ;)

2010. jan. 1. 14:23
 2/13 anonim ***** válasza:
szépirodalomról
2010. jan. 1. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:

Sztem beszélj vele aktuális dolgokról!Kezdd a szokásossal!Úgy értem "Szia!Hogy vagy?Mizu?"...stb.

Utána kezdd el mondani az aktuális dolgokat "infokat", amiket hallottál!Ne kapkodd el!Ha látod h szimpi vagy neki, csak akk mondd el neki h belezúgtál!

2010. jan. 1. 14:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Pár jó tanács, fogadd meg!

Ha kérdezgeted, ne olyan legyen a beszélgetés, mint egy interjú.

Hadd, hogy ő beszéljen magáról, ne árulj el mindent magadról, csak szép lassan adagolva, így érdeklődni fog irántad.

Ne írj rögtön vissza neki. Csinálj mást is msn közben, vagy minden válaszod után menj ki a konyhába és nézd meg, hogy ott-e vagyok.

2010. jan. 1. 14:30
 5/13 anonim ***** válasza:
kérdezd meg h. mit csinált aznap aztán ha minden jól megy akk hívd el betonozni! :) tuti siker ;)
2010. jan. 1. 15:03
 6/13 anonim válasza:
Kedveskedj neki, kérdezz rá a kiirására, ebből biztosan tudni fogja, hogy bejön neked:)
2010. jan. 1. 15:22
 7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Batonozni, az lesz vakolni meg disznótorba.
2010. jan. 1. 17:01
 8/13 anonim ***** válasza:

most vettem fel egy csajt..íme

szia

szia

mizu?remélem nem gond hogy felvettelek..

nem,dehogyis..

(irja h mizu van vele stb)

innentöl engedd el magad..

2010. jan. 1. 18:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. jan. 1. 18:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Jó lenne már egy értelmes, okos és szép lányt elcsábítani.
2010. jan. 1. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!