Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti megtennétek ezt a legjobb barátotokkal?
Volt egy fiúm 4 hónapig, durva szakítás volt. A legjobb barátjával azalatt is néha fb cseteltünk, eljött velünk helyekre és jó haverok lettünk.
Aztán ők közösen vettek ki egy lakást a szakításunk után. És az exem legjobb barátja (gyerekkoruk óta, most 30-hoz közel)a szakításunk után 1 hónappal már emaileket írt nekem, majd elkezdtünk találkozgatni, végül megtörtént egyszer "az" is köztünk. (Gáz volt, ezért dobtam az ügyet, azóta nem találkoztunk.)
Miféle ember teszi meg ezt a legjobb barátjával, akivel együtt is lakik? Ti megtennétek? Mi indít erre valakit? Ennyire kihagyhatatlan numera voltam, hogy hónapokig fűznie kellett?
26 L
Miféle? Pontosan ugyan olyan mint az a csaj aki a fiúja legjobb barátjával csinálja "azt".
Na és, hiszen írod, hogy már szakításotok után történt? Akkor mi is a bajod?
Nem mindegy mit csinált? Te már akkor nem voltál együtt a srác barátjával, szóval akkor miért is rossz amit a srác csinált? Nem akkor volt veled, mikor még együtt voltál a másikkal, szóval akkor mi is a problémád?
Mi van ma, h csak agyhalottak írnak ki kérdéseket?
Te aztán igazán büszke lehetsz magadra. Mert te is kellettél hozzá, nem csak a másik pasi, szóval a pasi hibás szerinted, de te nem? Amúgy meg sztem egyikőtök se, ha tényleg szakítottál akkor már.
Másrészt, mit foglalkozol velük? Az egyik az exed. Miért is érdekel akkor?
A másikat meg dobod, mert nem volt jó vele.. Akkor vele miért foglalkozol?
Amúgy te érted a logikádat? mert én nem, és ahogy a srácról írsz... miféle nő vagy te?
23N
Köszi a válaszokat.
Remélem, az utolsó előtti nem ténylegesen egy lány (még véletlenül sem nő), mert akkor nagyon meg van keseredve...:(
"nem csak a másik pasi, szóval a pasi hibás szerinted, de te nem?"
Nekem semmi felelősségem az ő barátságuk alakulásában nincsen.
"Másrészt, mit foglalkozol velük?"
Érdekelnek más emberek, az életük, a motivációik, csak kíváncsiságom hajt az emberek megismerésére.:)
"mert én nem, és ahogy a srácról írsz... miféle nő vagy te?"
Miféle? Nem tudom, őszinte? Sehogy nem írok róla, csak azt írtam, hogy gáz volt és nem akartam további haverkodást tőle. Nyugodjunk meg.:)
Köszönöm a válaszokat!:)
Akkor az én esetmet hogy ítéled meg kérdező?
Volt egy legjobb haver, akivel előbb összevesztem, majd azután csalta meg velem a (akkor még) felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!