Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha az egyik legjobb barátotokkal össze akarna jönni egy olyan ember, aki nem is szereti?
Van egy barátnőm és tetszik neki egy fiú az osztályból, akivel én is szoktam beszélgetni és néha együtt megyünk haza, mert ő is arra jön, mint én. És megkérdeztem a fiútól, hogy tetszik-e neki a barátnőm és azt mondta, hogy tetszeni tetszik, de nem jönne vele össze, mert egy másik lány jobban tetszik neki és a haverja azzal a csajjal már leszervezett neki egy randit...Ami egyébként pont ma volt.
És ma feljött a fiú skype-ra és mondta, hogy úgy döntött, mégis össze akar jönni a barátnőmmel, mert elment randizni azzal a csajjal és a végén a csaj közölte vele, hogy ő nem akar vele járni, csak barátkozni...
És mondtam a fiúnak is, hogy így ne is próbálkozzon barátnőmnél, mert még ha barátnőm nem is tud róla, helyette nekem is ugyanolyan szar érzés, hogy így kicsesz vele, mert barátnőm szereti őt, ő viszont csak azért jönne vele össze, mert a másik csaj kikosarazta és úgy van vele, hogy ha nincs ló, jó a szamár is....
Mit csináljak? Elmondjam a barátnőmnek?
Haverom folyton olyanokkal jön össze akik egyáltalán nem éreznek iránta semmit. De őt ez nem zavarja, csak a szexért megy bele ezekbe.
Szóval én semmit nem tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!