Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak ciki egy fiút randira hívni?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem megszokott, de egyszerűen megőrülök a srácért. Párszor beszéltünk és szeretném még jobban megismerni. Inkább beszéljek még vele többször és várjam, hátha lép, vagy megtegyem az első lépést? Bár lehet jobb lenne megtudni, hogy tetszem-e neki, nehogy feleslegesen teperjek. Mindig én kezdeményezem a beszélgetéseket. Nem akarok nagyon nyomulni se. Mit tegyek? 21/L2014. máj. 31. 19:47
1/4 anonim válasza:
nem az, a fiuk élnek halnak érete!
2/4 anonim válasza:
Nem ciki és különben is a személyiségedtől függ. Ha ilyen nagyon szókimondó lány vagy akkor simán elhívhatsz randizni fiút, nem fogja zokon venni és még tetszeni is fog neki a "tökösséged".
Ha kicsit visszafogottabb vagy akkor pedig ne nyíltan hívd el, hanem csak tegyél rá utalást, akkor gyakorlatilag magadat hívod el, mégis ő érzi magát nyeregben.
3/4 anonim válasza:
nem ciki de nem mindig pozitív a vége mert lehet h a srác nem akar tőled semmit és utánna akkor nem nagyon beszéltek...
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem az, max. ha a srác nagyon régimódi. Ha nagyon félsz, akkor csak hívd el teázni / kávézni, nem feltétlenül kell kimondani a randi szót vagy bármi olyat, ami erre nyíltan utal. Aztán vagy elfogadja, vagy nem. Utóbbi eset akkor felejtős (ha tetszenél neki, kapva kapna az alkalmon), hacsak nem az időpont nem jó neki - ha ajánl helyette másikat, akkor jók az esélyek. Aztán kérdés az, hogy a "randin" hogy viselkedik. Le lehet szűrni, hogy tényleg csak baráti programnak hiszi, vagy neki is tetszel. Ha még mindig kérdéses, akkor a legjobb az őszinteség: én érzek irántad vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!