Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen az hogy a fogaim kozt hezag van?
áááááá Dehogy szégyen, mindenkinek vannak apróbb szépség hibái. A barátod az értékeid miatt szeressen és mert tetszel neki. Nyugi ha fülig szerelmes lesz beléd egy srác, fel se fog tűnni neki a fogad.
De ha nagyon zavar menj el egy fogorvoshoz, biztosan lehet valamit kezdeni vele.
Ilyet sohase szégyelj! Az az igazi szégyen, mikor valakinek nincs közte hézag, de ápolatlan, lepedékkel teli esetleg romlott stb.
Meglátod, találsz olyan fiút, aki nem foglalkozik ilyennel. És egyébként még szexepil is lehet!Szerintem...
Szia!
Nekem is van egy kis hézag a két első fogam között. Volt egy olyan időszak amikor engem is szörnyen zavart és fogszabályzót akartam, de mindenki lebeszélt róla , azt mondták hozzám tartozik és a fogorvos is azt tanácsolta , hogy ne izgassam magam miatta mert így szépek a fogaim. Mára már egyátalán nem zavar, sőt. Egyépként Madonnának is van szóval ha őt nem zavrja. Ilyenen pedig ne is gondolkodj , hogy zavarni fogja a fiudat mert biztos nem.
Szerintem téged is zavar. amúgy szégyennek nem szégyen de egy fogszabályzó lehet h nem ártana.
Én pl ha megnézek közelbbről egy lány, akkor a fogival kezdem, nagyon ronda tud lenni egy elhanyagolt fogsor.
Nem egy lányt kopptattam már le ez miatt.
Amúgy egy fokszabályozó nagyon sexi tud lenni, nekem legalábbis nagyon bejönnek a fogszabis csajok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!