Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha már totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már totál belefáradtam 27 évesen a csajozásba, hogy ha véletlenül találok egy rendes és kedves lányt, akkor rögtön felbukkan (direkt? egy ilyesmi fiú és mivel a nő nőből van, el is megy vele helyettem? Pedig én beszélgettem vele sokat.

Figyelt kérdés
Nem volt még soha párom, nem tudom milyen lehet kapcsolatban élni. Kétségbe vagyok esve.
2014. máj. 30. 21:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát sajnos én is sokat csalódtam az olyan lányokban, amilyeneket te is keresel. A nagy részük jellemtelen és jellegtelen, bezzeg a pasiktól mindent elvárnak, és azt hiszik, hogy nekik alapból jár a tökéletes pasi (tisztelet a kivételnek). Most találtam valakit, aki remélhetőleg tényleg normális is lesz, és én is bejövök neki. Amúgy az is baj lehet, hogy valószínűleg nem csak te vagy az egyetlen, akivel randizgatnak, vagy nem vagy elég tökös, csak haverként néznek rád, nem "nyomulsz" rájuk eléggé (értsd: nem flörtölsz velük, nem vagy elég laza, nem mutatod ki pl. érintésekkel a vonzalmadat) stb. Hangsúlyozd magadban a pozitívumokat, legyél kicsit merészebb, hiszen így is, úgy is benne van a pakliban, hogy elveszted őket, de lehet, hogy a határozottságod nyerő lesz. Az az igazság, hogy aki normális párt akar magának, az a látszat ellenére marha nehéz helyzetben van a mai világban, nagyon kevesen vannak ilyenek. Sok sikert, és ne add fel, én idősebb vagyok nálad, nekem se volt soha senkim, most talán...
2014. máj. 30. 22:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Pár hónap és 28 leszek, nem tudom miért nem találok normális lányt. Olyanokhoz megyek oda, akik visszahúzódók, nem a társaság közepe. De ha odajön hozzájuk egy társasági helyes srác, akkor nem engedik el, elmennek vele, csalódás nagyon ez nekem. Látszatlányok.
2014. máj. 30. 22:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2014. máj. 30. 22:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Borsod, Miskolctól 60 kmre.
2014. máj. 30. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Hmm, megyebeli sorstárs? :) Amúgy igen, sajnos sok lány ilyen, még a csendesek is. Rengetegen hazudoznak, hogy nekik elég egy átlagos, normális srác, meg hogy a külső nem minden, a belső sokkal fontosabb stb., aztán a végén elmennek egy nagydumással, főleg ha az jobban is néz ki. Ez valahol érthető, csak akkor legalább ne hazudoznának. Én is rengeteg ilyen lánynál próbálkoztam személyesen is, neten is, mégis csak elutasítottak, pedig előtte meg sopánkodtak, hogy ők nem kellenek senkinek. Remélhetőleg most találtam olyat, aki értékel. Igazából az a probléma, hogy ezek az átlaglányok is meg vannak győződve arról, hogy nekik "alanyi jogon" jár egy "jópasi", de rendszerint meg is kapják, és még az sem számít, ha a srác esetleg nem becsüli meg őket.
2014. máj. 30. 22:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Azt tapasztalom, hogy ezek a maguknak való, társaság szélére is sodródott lányok erősen hisznek benne, hogy igenis bekopog hozzájuk egy helyes, társasági srác, aki nem is a templom egere. Az a helyzet, hogy sajnos ez legtöbbször be is, legalábbis aki ismerős lány ilyen volt, barát nélkül, annak is lett helyes párja. Még egy magányosabb típusú kedves srác nem azt a benyomást kelti, mint az ugyanilyen lány, hiszen egy pasi nem lehet ilyen, neki erősnek, nagyviláginak stb kell lennie, hogy a nők észrevegyék. Ez az élet kemény húsba vágó pengéje, hogy egy férfinek sokat kell az asztalra letennie, sokkal több mint egy lánynak. Közben gyengének nem látszhat.
2014. máj. 30. 22:47
 17/17 anonim válasza:

pua.hu

Szerintem érdemes megnézni

2014. máj. 31. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!