Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen hanglejtésbe mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hanglejtésbe mit jelent a "de ari vagy"?

Figyelt kérdés

Tehát, mint azt már kiderítettük, hogy a "hűűűű de ari" vagy az jelenthez két dolgot a lányoknál.

1. Bejössz a csajnak.

2. Nem jössz be, mint pasi.

Gondoltam én a hanglejtésre, előfordul, hogy más hanglejtésbe az egyikről a másikra változik a jelentése?

Vagy bármi, ami alapján meglehet külömböztetni. Milyen mikor "nem jössz be bocs, de azért ari vagy" és milyen mikor "ari vagy, és bejössz"?

Vagy én most szimplán hülye vagyok? (Költői kérdés az utóbbi...)

2009. dec. 31. 01:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az elsőt akár ki is zárhatod kb.Vagy nem feltétlen,de ez kb olyan mintha azt kérdeznéd hogy "Ma nem jobbra,hanem balra fésülte a haját,akkor tetszem neki?" - Meg egy hangról hogy írjak én neked itt?
2009. dec. 31. 01:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Te pl le tudnád nekem írni milyen szín a kék,ha nem hasonlítod a vízhez pl.?
2009. dec. 31. 01:36
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem akár hányszor ezt mondták úgy éreztem és úgy is lett hogy: "2. Nem jössz be, mint pasi." kár pedig nagyon sok isszonyat jó csaj mondta ezt már...de attól függ kinek mi jön be van akik a gyerekes pasikra buknak...
2009. dec. 31. 01:42
 4/6 anonim ***** válasza:

nem akarlak összezavarni, de van egy fiúhaverom, aki szerintem jó pasi, tetszik is, de van barátom és neki is barátnője ezért nem akarom,hogy tudja,hogy tetszik...na neki mondom mindig ezt,hogy mennyire aranyos/cuki/édes, stb... :D

ha akarja érti, ha nem akarja, akkor nem... és ez visszavonható :P

2009. dec. 31. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyértelmű: ha mosolyogva (nem álvigyorral) mondja, biztosan az 1-es az. Ha úgy mondja: de ari vagy..., és a földet, esetleg az eget kezdi bámulni, na meg a mosoly is elmarad, 2:D Tapasztalat:D (Bnőimen szoktam figyelni:D)

14/L

2009. dec. 31. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:

50%, hogy bejössz neki,

50%, hogy nem:(

2009. dec. 31. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!