Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet normális lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondoloka, akik nem beképzeltek, nem buták és nem isszák le magukat minden hétvégén. Azt hittem, egyetemen majd lesz ilyen, mert kinövik, de csalódtam. Ötlet?
2009. dec. 30. 22:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
míg a végén kiderül hogy egy ritka, veszélyeztetett fajhoz tartozom. de most komolyan!
2009. dec. 30. 23:20
 12/22 anonim ***** válasza:

Pl. érdemes lenne írnod ennek a lánykának itt fölöttem - nekem szimpatikus :)

De amúgy itt gyakorikérdéseken is lehet ismerkedni. Legalábbis nekem már sikerült - bár még egy nagy kérdőjel a folytatás, de bizakodok :)

pl itt nézz körbe:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2009. dec. 30. 23:21
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
internetes ismerkedés (:LOL)
2009. dec. 30. 23:22
 14/22 anonim ***** válasza:

Ez is csak egy lehetőség. Olyan embereket ismerhetsz meg, akiket amúgy nem. Én sem vagyok a híve, de hát működhet is a dolog :)

Amúgy mivel jobb a könyvtár/templom? Oda sem ismerkedni mennek általában az emberek. Ebből a szempontból majdnem ugyanaz, mint ez az oldal, mert mindegyikben "választ kapsz a kérdésedre" :)

2009. dec. 30. 23:37
 15/22 anonim ***** válasza:
de internetezni a nem rendes lányok is szoktak, templomba meg csak rendes lányok járnak:)
2009. dec. 31. 08:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Katolikus suliba jártam, volt kötelező templombamenetel, és voltak "nem túl rendes" lány osztálytársaim is - és nekik is el kellett menniük templomba...

De általánosságban igazad van :) - Viszont itt Gyk-en azért kb lehet látni ki a rendes, ki nem (csak azt nem, hogy ki mennyi idős, hogy néz ki :P)

2009. dec. 31. 11:28
 17/22 anonim ***** válasza:
én normális lány vagyok, de ugyanúgy járok szórakozni, mint a többiek (csak nem teszem magam a fiúknak és nem fekszem le akárkivel). nem dohányzom, keveset iszom (sose részegedek le), csinos vagyok, jól öltözködöm, 168 cm/ 49 kg, szép arc, főiskolára járok és nem adom magam oda minden hülyének. nem járok templomba. mindenhol léteznek normális lányok, csak meg kell őket találni :)
2009. dec. 31. 18:43
 18/22 anonim ***** válasza:
nem bulikban az tuti....
2010. jan. 1. 23:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem pl.itt is lehet...,én is ilyen vagyok!24/L
2010. jan. 2. 00:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért ítélik el ilyen sokan a bulizó lányokat. Attól még, mert valaki nem ül otthon egész hétvégén, még lehet normális, és nem jelenti azt, hogy r*banc lenne az illető. Na mindegy, valószínűleg a sok savanyú ember bemeséli magának, hogy a bulizás gááááz.
2010. jan. 2. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!