Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek találkozzak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találkozzak egy volt osztálytársammal, aki néha piszkált?

Figyelt kérdés

Általánosban voltunk osztálytársak, tök helyes srác volt. Engem piszkáltak, mert csendes volt, ronda, stb. Ő menő srácnak számított akkor, végül is. Nekem ő akkor tetszett. Hallottam azt is, hogy én is neki, de ezzel szerintem csak piszkálták (mert akkor gáznak számított az illető, akinek én tetszettem). 7. osztályba volt utoljára osztálytársam, elköltöztek, így utolsó évbe már nem velünk járt. Azóta eltelt 5 év, még januárban láttam a buszról, de nem integettem neki, ő se nekem. Aztán rá kb 2 hétre írt nekem fb-n, hogy látott, meg milyen gyilkos szemekkel néztem rá, stb. Dumálgattunk, mondta hogy megváltoztam, lassan közölte, hogy bejövök neki, szeretne velem randizni. De én akkor épp randizgattam valakivel, és nem akartam tőle semmit se, mondván: régen bántott! Plusz még helyesen se tud írni, és ez engem rettenetesen zavar... És nem tartom magam túlképzettnek, meg olyan baromi okosnak, de én most érettségizem, neki meg csak 8 általánosa van, nem tanult tovább, feketén dolgozik. Kb márciusig beszélgettünk fb-n, de a találka nem jött össze, én nem akartam. Utoljára akkor beszélgettünk, amikor én sétáltam haza,ő ott volt az úton, de nem köszönt nekem. És akkor felhúztam magam: randizni akar velem, de élőbe meg nem köszön?! És azóta nem is írt, én se neki. Bár lehet meglátta milyen vagyok élőbe, és elment tőlem a kedve. :DD De most gondoltam rá, hogy összefuthatnék vele (kb majdnem szomszédok vagyunk, 1 utcával lakik lejjebb). Én bevallom, tudom hogy beszóltok majd ezért, de kisebb szerelmi bánatom van, egy sráccal nem jött össze a dolog, kicsit bánkódom miatta, és arra gondoltam, ha találkoznánk, legalább addigra se őrá gondolnék. De nem akarom hitegetni meg kihasználni ezt a volt osztálytársamat, mondanám neki hogy ez csak sima találkozó lenne, semmiképp sem randi. Szerintetek?

18/L és 19/F

2014. máj. 29. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
áh szerintem hagyd a fenébe...helyesírás nuku, 8 általános, feketézés...
2014. máj. 29. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt a férfit, aki nem akarja semmire se vinni az életben, jobb messziről elkerülni. A 8 általános meg pont erre utal.

22/F

2014. máj. 29. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

"Ő menő srácnak számított akkor, végül is."

Kapjátok be lányok...

2014. máj. 29. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben találkoznék vele :D
2014. máj. 29. 22:25
 5/6 perfect li(f)e ***** válasza:

Szerintem fölösleges lenne találkozni...Inkább menj el bulizni a barátnőiddel, vagy bármi más programot csináljatok. Akkor a gondolataidat is eltereled anélkül,hogy belemennél egy olyan találkozóba, amihez -ahogy én leveszem- nincs is igazán kedved!

Az,hogy neki 8 általánosa van előbb vagy utóbb kiütközne.Félreértés ne essék,nem mondom,hogy mindenkinek diploma kell,mert nem, de ez már nem az a szint...Te érettségizel, gondolom tovább is tanulsz, vannak céljaid. Nem túl sok közös témátok lenne szerintem.

Meg egyébként is, aki élőben nem mer köszönni se, csak fb-on tud írni neked az miért szeretne találkozni? Vinné oda is a telefont, téged meg két asztallal arrébb leültetne? Nehogy túl sok legyen a kontakt?!....ugyan:)

2014. máj. 31. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
megnézném ezt a sok túlintellektualizált mélyértelmiségit, hogy mihez képest tartják magukat bárkinek, amikor kb. kétmilliárd agyhalottnak van diplomája ezen a sárgolyón
2014. máj. 31. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!