Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz első randin nemi lézeres szőrtelenítésre kísérni a lányt?
Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal és sokat beszélgetünk. Ő nemi szőrtelenítésre akar menni, de izgul, ezért megkért hogy kísérjem el. Szerintetek nagyon gáz lenne?2014. máj. 29. 20:17
1/13 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Úgy sem enged be a kezelésre, kint megvárod és heló. Tarts vele, segíts neki, bátorítsd ha fél.
2/13 anonim válasza:
Ennél már csak az lenne jobb,ha akciós baltát akarna nézni a Tescoban xD
3/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz-és ezt komolyan mondom.
5/13 anonim válasza:
Elkíséred, aztán pedig megnézed az eredményt:D
6/13 anonim válasza:
Igen, gáz! Menjen el barátnőjével lézeres NEMI szőrtelenítésre, ne a pasival, akivel randizni fog...plusz alig ismeritek egymást, miért köti rögtön az orrodra, hogy tükörsima lesz ott lent?
7/13 anonim válasza:
Kicsit fáradt és kialvatlan vagyok, és első nekifutásra úgy olvastam a kérdésedet, hogy:
"Szerintetek gáz első randin NÉMI lézeres szőrtelenítésre KÉRNI a lányt?" :-))
Ezek után a te kérdésed végülis már nem is olyan szokatlan!
8/13 anonim válasza:
Elkísérheted,de ez nem randi lesz,ne álltasd magad.
10/13 anonim válasza:
És miért izgul, hogy a lézer felmegy a puncijába? És te mit tudnál ott segíteni? Kétlem, hogy beengednének, hogy nézhesd...
Amúgy igen, ez írtó gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!