Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ellenkező nemű lennél járnál a mostani önmagaddal?
Figyelt kérdés
avagy mennyire vagy megelégedve magaddal...2009. dec. 30. 17:35
1/23 anonim válasza:
nem, mert nem vok vmi megbízható és hűséges tipus :X
16/F
2/23 anonim válasza:
Nem, de lehetnénk jó barátok. :DD
3/23 anonim válasza:
Ez qrva jó kérdés!! De ezt így nem lehet megmondani! Vagy igen?? ááááááá... én nem tudok átszellemülni
4/23 anonim válasza:
áá nemtudom :DD
lehet h igen xD de nemhiszem :D nemteccenék a magamnak xD és diloo is vagyok XD :D
16L
5/23 kolosszus22 válasza:
Simán, szexi és jóképű fickó vagyok! Mindjárt le is szopom magam! :D
23/F
6/23 anonim válasza:
Persze:D Csinos, komoly, szexi de egy kicsit hülye is vagyok:D
7/23 anonim válasza:
Ez fura kérdés, de a válaszom igen, biztos, hogy járnék. Ha srác lennék is tuti, hogy a fehér bőrű, nagy szemű, porcelánbaba típusú lányok tetszenének, így járnék magammal. Szerintem én érdekesnek tartanám magamat, tetszene a sok hülyeségem meg a világnézetem:D
8/23 anonim válasza:
Nem mert ronda vagyok, és bunkó.
9/23 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem igen: 60% igen
40% nem
10/23 anonim válasza:
Szerintem igen.
Jó alakom van véleményem szerint (nem csontkollekció, hanem nőiesebb), csinosan öltözködöm, mosolygós vagyok, el lehet velem hülyülni, de komoly is tudok lenni. =)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!