Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez így megy tizen és huszonéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így megy tizen és huszonéves korban, mint ebben a filmben, hogy az ilyen srácok naponta más lukat políroznak?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=onfLm_EnTlE

5. perctől kezdve.

2014. máj. 25. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Miért te járnál egy kevésbé jól kinéző lánnyal, ha közben jó csajok rajonganának körbe? Na látod, ez így működik. Persze a mostani helyzetedben lehet azt gondolod hogy igen, de attól ez még nem igaz.

Ja tényleg én meg biztos BMW-vel járok, vastag bukszával meg 30cm-es pélóval, csak mert a kemény 173 centimmel van barátnőm.

2014. máj. 25. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Én így se járnék kevésbé jól kinéző lánnyal. Legalábbis aki az én szememben nem néz ki jól. Oké, ne legyen egy rakás, legyen egy, de az ne olyan legyen, hogy azt mondom rá, hogy szódával elmegy.
2014. máj. 25. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Kb. igaz, amit eddig mondtak az eddigiek, de csak ha részigazságokat összeszedjük.

Nagyon jóképű, magas (+190 cm), szőke fiú vagyok. Mindig tetszettem a lányoknak, de régen béna voltam 14-18 éves koromban (gimiben) és sajnos nem sok lánnyal dugtam. Mikor egyetemre mentem, utána sokkal több önbizalmat szedtem össze és oda mertem menni a lányokhoz. Sok volt az elutasítás, de sok lánnyal sikerült lefeküdni is. És tudjátok, ha mondjuk 5 lányból 4 elutasít, de 1-et sikerül megdugni, akkor nem a 4-re gondoltak, hanem arra az 1-re.

A lényeg, hogy ezek tényleg fontosak, kb. ilyen sorrendben:

-önbizalom, a képesség hogy egyáltalán odamenj a lányokhoz

-tudod, hogy mit kell mondani a lányoknak ahhoz, hogy rád izguljanak

-jól nézz ki (arcra, izomzatra, stílusra, magasságra)

Mármint fiatal korban kb. ezek. Viszonylag csóró vagyok, de így is sok lánnyal dugok mostanában. A pénz (vagyon, státusz) majd később nyilván fontosabb lesz. A faszom méretével is elégedett vagyok (17 cm), se nem kicsi, se nem túl nagy. Ha később lesz manim, akkor rendben leszek kb. egész életemben csajozásilag.

Amiben még fejlődnöm kell nagyon, az a lányok megszólítása és tudni, hogy mit mondjak nekik hogy nedvesedjen a bugyijuk. De ez szerencsére tanulható dolog.

Annyi hogy mindenkinek mással kell kompenzálni a hiányosságait. Aki például rondább, az jó, ha jobban tud beszélni a nőkkel. Aki kevésbé ért a nőkhöz, az jó ha jóképű. Szóval jó ha van erősséged és gyengeséged is az ismerkedésben. Az erősségedet tartsd meg, a gyengeségedre pedig gyúrj rá keményen.

És az eredeti kérdésre válaszolva: Igaz, kb. a férfiak 20-30%-a dugja a nők 60-70%-át. Ezért tegyél meg mindent ha férfi vagy, hogy bekerülj abba a 20-30-ba.

2014. máj. 26. 01:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha ez így van (szerintem is), akkor miért tagadja ezt itt az összes lány, hogy nem így van és minden pasinak jut bőven csaj.
2014. máj. 26. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Mert a nők nem tudatosan, nem szándékosan, de csak a férfiak felső rétegét veszik észre és mikor a férfiakról beszélnek, akkor csak ezekre a férfiakra gondolnak.

Mikor egy nő azt mondja, hogy ő egy kedves, udvarias, rendes férfit szeretne, akkor nem a kockákra, bénákra, csúnyákra gondol, hanem a férfiak felső rétegeire (aki jóképű, vagy legalább ért a nőkhöz, vagy ilyesmi). Tehát ő a jóképű vagy a nőcsábász, stb. férfiakat szeretné, ha kedves, udvarias, rendesek lennének vele és őket akarja. Az átlag eszébe sem jut.

Egyébként elég csak kimenni az utcára bármikor napközben. Jegyezz meg mondjuk minden 15-35 körüli férfit, akit látsz. Közülük mennyi a jóképű, mennyi a csúnya? Mennyi tűnik bénának, mennyi tűnik magabiztosnak? Mennyi dagadt/nagyon vékony, mennyi jó kondiban lévő? A többségre a negatív jelzőket lehet inkább ráhúzni. Lehet még azzal a 20%-kal is sokat mondtunk korábban.

A lányok nem azért tagadnak, mert rohadt szemetek, meg hülye r.ibancok. Hanem azért, mert ilyen a természetük, tudat alatt. Ezt el kell fogadni és együtt kell élni vele, mert ez egy megmásíthatatlan törvény. Az egyetlen dolog amit az ember megváltoztathat az önmaga. Te adaptálódhatsz a világhoz és megpróbálhatod belőle kihozni a legjobbat.

2014. máj. 26. 17:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon sokféle pasit látok az utcán nővel. Tizenéveseknél 80%-ban csak szépfiút, vagy ha az nem, de sportosat, nyurgát, jól fésültet. 20 felett nagyon változatos, mindenféle férfit látok nőkkel. Igaz, nagyon ronda arcút nem nagyon, egy átlagos ütni kell. Olyat sem nagyon látok, hogy a férfi alacsonyabb a nőnél, 100 ból 1 ha ilyet látok. Az viszont tény, hogy voltunk osztállyal étteremben, ami fiatal párok megfordultak és csinos volt a 20-30 as nő, ott a férfi mindig magas, ápolt, full magabiztos, sármos (nem kisfiús)arcú volt, vagy kopasz gengszter. De a magabiztosság mindig alapnak tűnt.
2014. máj. 26. 17:59
 17/17 A kérdező kommentje:

,,Te adaptálódhatsz a világhoz és megpróbálhatod belőle kihozni a legjobbat."

De ha van egy nem túl megnyerő arcod, nem vagy túl magas, nem vagy túl magabiztos, akkor már nem nagyon tudsz ezen változtatni 25 felett, ami már beleivódott a jellemedbe.

2014. máj. 26. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!