Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így megy tizen és huszonéves korban, mint ebben a filmben, hogy az ilyen srácok naponta más lukat políroznak?
Na ha nem tudnám hol vagyok, akkor az előző kommentek alapján biztosra mondanám, hogy ez csak a gyakori kérdések lehetnek. Ennyi besült f@ sz t, mint amennyi itt van.
Az biztos hogy sok lánynak egy bizonyos férfi ideál jön be, de közel sem 20% meg 80%.
Biztos vannak olyan srácok, akik sok lányt meg tudnak fektetni, de abban kételkedek, hogy naponta másikat. Hetente az még belefér. De a nők 80%-át akkor sem kaphatják meg. Vagy lehet csak a saját környezetemben látom ezt, de 10-ből 7 férfinak biztos jut nő, és ezek a nők olyanok, hogy jöhetnek bármilyen "alfahímek", esélyük se lenne náluk. Azt el tudom képzelni hogy a férfiak 10%-nak esélye van a lányok/nők 40%-ánál, de itt gyakorin nagyon el van ez túlozva. De csak azért mert itt meg nem az átlag ember válaszol, hanem az elkeseredettek.
Én sem vagyok alfahím, és most 5 éve élek egy kapcsolatban, előtte is volt 2 komolyabb kapcsolatom, és voltak lányok/nők akiknek bejöttem. Pedig nem élveztem soha a lányok rajongását, és lám mégis akadtak olyanok jó számmal, akiknek kellettem vagy kellettem volna.
Duma, Arc ???
hát...nem tudom.
170 cm magas férfinek hiába van jó dumája ha alacsony és a pénisze is 14 cm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!