Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozzak vele? SÜRGŐS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak vele? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Felvett msn-re egy srác.Élőben még nem találkoztunk. Igazából nagyon bejön nekem a képekről, meg a kamot is bekapcsolta. Nem beszélgettünk még sokat msnen, úgy voltunk vele, hogy inkább majd személyesen,hisz úgy minden más.Aztán holnapra megbeszéltünk egy találkozót... És most jöttem rá, hogy egyáltalán nem bízok meg benne. Mondjuk miért is bíznék? Egy kisebb város ahol élek(és a srác is) , elvileg 17éve egy utcában lakunk,és érdekes módon még sohasem láttam.Senki sem ismeri a barátaim közül. Persze ez lehet hogy azért van, mert nem az én korosztályom(25éves), meg tudtommal ő inkább este lóg a városba. A találkozó helyszínét beszéltük meg,és nagyon ragaszkodott az egyik helyhez, ami, hát eléggé sötét, kihalt... Mondtam neki hogy én oda nem megyek, aztán megbeszéltünk egy másik helyszínt. Igazából találkoztam már így egy sráccal, de tőle nem féltem.. Vagyis nem a sráctól félek, hanem... magam sem tudom mitől. Talán az lehet a gond, hogy eléggé van a kinézete, rocker. Teljesen tele piercinggel,stb. Ez nekem bejön, csak ... nem értem.De nem sötétbe találkoznék vele, és nem is kihalt az a környék. Találkozzak vele? Egy találkozó mindenkinek jár.. egy esély. Meg igazából nagyon gyáva vagyok,és emiatt sok dolgot elszúrtam már,és most itt egy lehetőség,és nem akarom elvesztegetni.

L/17

2009. dec. 29. 23:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

huh..

megértem h félsz lehet h csak baszni akar

na jó ha sokat beszéltetek biztos nincs ok az aggodalomra

2009. dec. 29. 23:10
 2/26 A kérdező kommentje:

elírtam!

az akart lenni hogy "eléggé VAD a kinézete".

2009. dec. 29. 23:10
 3/26 anonim ***** válasza:
biztosítsd be magad. beszéld meg a barátnőddel hogy hívjon fel hátha ki kell mentsen. ott úgyis rájössz hogy van e értelme a beszélgetésnek, és ha maradni akarsz, akkor mondod neki hogy semmi baj, és lerakod
2009. dec. 29. 23:11
 4/26 anonim ***** válasza:

Valaki nagydarab ismerős, aki távolról szemmel tart?

Aki folyamatosan figyel, és megbeszélt jelre lelép, vagy pedig közbelép?

De inkább hagyd ki a találkozót, minthogy végigrettegj egy egész napot addig. Mondd el neki is, hogy még nem bízol benne.

2009. dec. 29. 23:12
 5/26 anonim ***** válasza:
Csak annyi hogy vigyázz magadra mert rádveti magát és ott annyi megerőszakol!!Senkibe nem lehet megbizni és ha látod nem is ismeri senki ha csak azt akarja annyi rosszat lehet hallani
2009. dec. 29. 23:17
 6/26 A kérdező kommentje:

Erre én is gondoltam, de nem tudok megkérdni senkit... a barátaim nem ebbe a városba laknak , stb.

És ha megmondanám neki, akkor félek hogy megsértődne, és többet nem hívna, mert már minden meg van beszélve, az utolsó pillanatban nem szeretnék visszalépni.A találkozót pedig szeretném, mert nagyon jó pasi, de így msnen amennyit beszéltünk jó fejnek tűnt,meg érettnek. De lehet hogy egy sima srác, és ez meg tőlem milyen dolog már, hogy tulajdonképpen a külseje miatt nem találkozok vele, pedig nekem sem egyszerű a külsőm,engem is elítélhetnének akik nem ismernek.

2009. dec. 29. 23:18
 7/26 anonim ***** válasza:
Nem késő este és nyilvános helyen találkozzatok, ahol nem lehet semmi baj. És ne menj fel hozzá természetesen:) Egy kocsmában vagy kávézóban vagy szórakozóhelyen semmi olyat nem tud tenni, amit nem akarsz, mert egyszerűen felállsz és eljössz. legyen nálad pénz mindenképp, ha kelle setelg taxival is haza tudj menni.
2009. dec. 29. 23:21
 8/26 anonim ***** válasza:
hát azért szedd a gyógyszert
2009. dec. 29. 23:23
 9/26 anonim ***** válasza:
ugyan.. ne félj tőle.
2009. dec. 29. 23:26
 10/26 anonim ***** válasza:
majd írd le h elmentél e és milyen volt:]
2009. dec. 29. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!