Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megszabadulni a mardosó irigységtől, amiért a jó pasiknak simán lehet szép barátnője, nekem meg sosem lesz?
Figyelt kérdés
Még az utcára se szívesen megyek ki emiatt, mert akárhányszor meglátok egy ilyen párt, legszívesebben elásnám magam.2014. máj. 24. 09:54
1/7 anonim válasza:
te us lehetnél jóképű feltéve ha még nem vagy 27 vagy afelleti onnantól max pénzzel.
2/7 anonim válasza:
Például nem a külsejük alapján csoportosítod az embereket és így magadat sem. Keress valamit, amivel jól érzed magad és amivel sikereket érhetsz el, ezáltal lesz elég önbizalmad, a többi jön magától, mert jelenleg a helyzet úgy néz ki, mintha úgy akarnál futóversenyt nyerni, hogy te magad deréktól béna vagy.
3/7 anonim válasza:
Én inkább azokat a gyerekeket irigyelem, akik az anyukkal vannak. Ha tudnád az milyen, akkor tuti nem rinyálnál... Csak a te hibád hogy nem tudsz összekaparni egy neked tetsző nőt.
4/7 A kérdező kommentje:
Mert mi a gond 27 felett?
2014. máj. 24. 10:03
5/7 anonim válasza:
Hogy ki hogy néz ki, arról részben maga is tehet.
6/7 anonim válasza:
Hasonlóan gondolom én is ezt a dolgot,igazából az a gond sehogy nem fog ez menni sajnos.Kerestem rá sokféle megoldást,az egyik tűrhető az,hogy rájuk se nézel,nem foglalkozol velük egyszerűen.Végleg nem fogod tudni ezt kiiktatni,de alapnak jó.
7/7 anonim válasza:
Sehogy!
irigység az népbetegségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!