Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csacsogja az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csacsogja az összes lány már a, , szia" után, hogy bocsi, de van barátom, ha nem is tudják, hogy mit akarok és nem is arra vagyok kíváncsi, hogy van-e barátjuk? Nincs eszük (tisztelet kivétel)? Miért nincs?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nehogy beléjük szeress.
2014. máj. 30. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Személyes beszélgetéskor, vagy csak simán ráírsz valakire a neten?
2014. máj. 30. 17:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Személyes.
2014. máj. 30. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálam mindig úgy alakul, hogy ha odajön egy srác, megvárom az első mondatot, legyen ez egy buszmegálló vagy buli, ha esetleg útbaigazítást kér nyilván segítek vagy rájön hogy u.arra a szakra járunk és egy jegyzet érdekli stb. De aki konkrétan ismerkedni akar, miért ne hajtsam el? Miért flörtöljek vele? Buliba pedig aki alapból meg akar hívni valamire vagy már hozzám dörgölődik tánc közbe persze, hogy egyből leépítem, miért hülyítsem ... ?! :D
2014. máj. 30. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:
ez egy védelmi reakció, nem akarják hogy közelebb kerüljél hozzájuk. Ennek millio és egy oka lehet. ilyenkor viccesen azt kell mondani: oké, semmi gond, nekem is van kutyám, összeengedjük őket és leviszi sétálni, amíg mi dumálunk. Nekem egyszer már bevált... F
2014. máj. 30. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!