Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti első randira miben szoktatok menni?
Ugyanúgy, ahogy bárhova máshová is megyek.
Van egy alapvető smink, ahogy én tetszem magamnak, a legelegánsabb helyekre és a hétköznapi programokra is úgy megyek.
Ruhára ugyanez igaz. és hogy konkrétan mi: szeretem a szép harisnyákat, így legtöbbször azt hordok, plusz hozzá valamilyen egész ruhát. Ez lehet éppen visszafogott, romantikus stílusú, vagy passzos mini, kb mindegy is, de nekem ezek állnak legjobban, úgyhogy így megyek randira is, és máshová is.
Ettől még nem kell neked is ilyen stílusú ruhában menned, csak arra célzok ezzel, hogy úgy menj, amilyen egyébként is vagy. Nem kell túl gondolni és hamis képet vetíteni magadról.
22L
10!
mondasz valamit,sőt fel se rakják ilyen esetben:DDD
Attól függ, mit akarsz mutatni magadról.
Én "klasszikusban": térd fölé érő mintás szoknya, magas sarkú szandál, valami csini fölső, könnyű kardigán, feltűzött haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!