Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet növelni a belső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet növelni a belső kisugárzást?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam csunyának ...mások szerint szép vagyok,mégsem érzem magam jól a bőrömben önbizalmam egyenlő a nullával.Hallottam hogy valahogyan lehet fejleszteni az önbizalmat ezáltal a kisugárzást is!Hogyan?Olyanról is hallottam hogy valaki egyálta?lán nem mondható szépnek mégis olyan erős a kisugárzása hogy tapadnak rá a férfiak!Hogy van ez
2009. dec. 29. 19:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát igen..ezt te meg persze tudhatod is.amolyan jós lehetsz vagy talán átlátsz a számítógépen?különös adottság engem is megtaníthatnál rá:)
2009. dec. 29. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy barát tényleg sokat segíthetne, csak ugye azt meg nem olyan könnyű találni... (Vagyis nem tudom, én nem próbáltam, nem is fogom, csak sokat panaszkodtok :))

Mert mondogathatod magadnak is, hogy "szép vagyok, okos vagyok", hatni fog, de azért hatásosabb, ha valaki olyan mondogatja ezt neked, akinek minden szavát elhiszed :)

23/f

2009. dec. 29. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
állíts be egy jó fotót magadról háttérképnek, és mikor leülsz a géphez mindig az fog eszedbe jutni, milyen jól nézel ki :)
2009. dec. 29. 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Belső kisugárzás? Egyél meg egy raklap uránt!
2009. dec. 29. 23:57
 15/15 anonim válasza:

És mivel lehet a szexuális kisugárzást növelni? Azzal, hogy szándékosan elkezdesz magadba szexuális energiát rakni! Foglalkozz többet a nőiségeddel! Mert amiben nincs energia, az nem is fogja bevonzani azt, amit alaptalanul elvárnának tőle. (Egy egyszerű példával élve: ha valaki nem szeret írni, nem fogják megkeresni könyvkiadók vagy újságok, hogy szeretnék publikálni a gondolatait.) Tehát ha te teljesen „leszoksz” arról, hogy szexi, vonzó, vágyakkal és adni tudással, akarással teli nő legyél, akkor igen kicsire csökken az esélye annak, hogy bevonzd azt a férfit, aki át kívánja magát vágni a benőtt erdőn, hogy felébressze az alvó Csipkerózsikát. Persze ennek is megvan az esélye (ha a sors könyvébe ez van írva), de úgy gondolom, az csak előre fog téged vinni, ha addig is tudatosan fejleszted, ébresztgeted a nőiségedet. Ennek millió útja van, mindenkinek meg kell (nem kell, csak érdemes) találnia a rá szabottat.

Én csupán felsorolok most néhányat a sok nőiséget fejlesztő lehetőség közül: táncok, legfőképpen azok, amelyek erősen hatnak a gyökér- és szexcsakrára, tehát a csípő- és hasmozgás domináns, hastánc, afro- és latin táncok. Épp a napokban kaptam egy kiváló tánctanártól, aki igazi klassz nő, egy invitálót a tánctanfolyamaira, 100%-os nőstény projekt címmel.

Az afrikai táncot így hirdeti: „Vissza a gyökerekhez, a »nősténység« bölcsőjéhez! Fekete-afrikai termékenységi, törzsi táncok a dobok dübörgő ritmusára, bevezető a soukous, makossa, valamint az afrobrazil felvonulási táncokba, afroparti, »afro trance«.” Itt bővebben is olvashatsz a hamarosan induló tánctanfolyamokról! »

Mivel ez egy energia típusú bolygó (minden energia), ezért érdemes minden síkon elindulni a nőiség, a szexualitás felélesztéséért. Ha szereted, kényeztesd magad illóolajokkal, füstölőkkel, masszázsokkal, fürdőkkel. Szagokkal, illatokkal (az ilang-ilang, a jázmin afrodiziákum is), zenékkel, virágokkal, szép ruhákkal, csipkékkel, bársonnyal, selyemmel, színekkel, ízekkel! Rakj magadba örömöt, élvezetet, életszeretetet! Vedd körbe magad velük, élj meg minél többet! Töltsd magad, hogy aztán olyan vibrációra emelkedj, hogy a törvények törvénye értelmében nem lehet majd más, mint hogy bevonzod a hímet, aki megérzi benned mindazt a vonzót, ami odavonzza őt hozzád.

Olvass erotikus irodalmat, nézz erotikus filmeket, simogasd magad, maszturbálj, élvezd a tested! Gyönyörködj magadban, örülj a fiatal testednek, bőrödnek, találj meg minden önépítő élveznivalót, amelyet csak a jelen adhat. Ne törődj most semmi mással! Tedd félre most egy kicsit a pasitémát, ne ez legyen a fókuszban, hanem az, hogy minek örülhetsz, mi az, ami élvezetet adhat neked! Keresd meg mindazt a jót, amiben most megélheted, hogy NŐ vagy! Erre figyelj, ne pedig a magukat elengedő, besavanyodó vénkisasszonyokra! Ez nem azt jelenti, hogy minden nő az, akinek nincs kedvese, hanem hogy minden magányos nő az, aki az élet élvezete helyett önsajnál és panaszkodik. Te ne tartozz ezek közé!

És meglátod, ha az öröm és a nőiség megélésébe energiát raksz, akkor annak meglesznek a törvényszerű következményei! Hajrá, előre az önismeret és az önépítés útján! Fel a mellel!

2014. febr. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!