Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám növelni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám növelni az önbizalmamat a lányokkal szemben?

Figyelt kérdés

van erre bevett módszer, vagy valami ? szerintem ezért nem találtam még senkit sem. ( ezt úgy érts, hogy még csak csókhoz sem volt szerencsém)

21/f

2009. nov. 9. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Oda mész hozzá és lesmárolod. Legfeljebb pofon vág, de legalább túl estél rajta. A spontán, rövid idő alatt buszmegállóban való hátulról megdugás már nehezebben elsajátítható.
2009. nov. 9. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Először el kell fogadnod önmagad, úgy ahogy vagy! Mint ahogy a nőknél, a férfiaknál is látszik, ha elégedettek magukkal, egy fajta kisugárzást ad :) Mondogasd magadnak pl. hogy jól nézek ki, okos vagyok bla bla. Egy idő után elhiszed, és látszani is fog rajtad! Ez az önbizalom pedig fel fog tűnni a kívülállóknak is :) Onnantól kezdve pedig csak a te kezedben lesz az irányítás.
2009. nov. 9. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen gyakori probléma. Igyál egy kis alkoholt, de tényleg csak kicsit, ami már oldja a gátlásokat és menj csajozni. kezd olyannal, aki ad egy pozitív visszajelzést, az ad önbizalmat. Ha meg ennyire gátlásos vagy menj szakemberhez, Freud bácsi segít.
2009. nov. 9. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezerszer jobb dolog az eddig leírtaknál (bár tény, hogy azok is segítenek), ha sportolsz valamit, például gyúrsz. Nem kell nagy, világot megváltó dologra gondolni, csak pont annyira, hogy ne legyen pókhasad, legyen egy kis vállak, vagy szélesebb mellkasod. Hidd el, nem csak a csajozás terén jön be, mindenhol máshol. vagy egy héten három-négyszer edzel egy-egy órát, vagy puncihiányod lesz.:)

ha ez sem segít pszichológus, kineziológus, vagy önbizalom növelő tréning. Keress rájuk a neten!

2009. nov. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!