Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fesnesg kérdése:
Miért hiszi mindenki, hogy az alacsony férfiak kevésbé sikeresebbek, mint a magas férfiak?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan(itt is, baráti köreimben, sőt több cikkben is ezt olvastam) azt hiszik, hogy az alacsony férfi nem lehet sikeres. és azt nem értem, hogy valaki ezt miért hiszi el + miért terjeszti amikor világos, hogy ez nem igaz? Napóleon, Tom Cruise, Robert Downey jr stb stb. Szóval miért hiszik ezt?2014. máj. 22. 18:11
11/14 anonim válasza:
Illetve azért is pontatlanok, mert a kérdést ranfizás témakörben tetted fel, és hiába sikeres valaki alacsonyan a munkájában, nem feltételezi ezt, hogy sikeres a nőkkel is, és ha még, nem zárható ki, hogy a munkával kapcsolatos sikerének köszönheti elsősorban, hogy van sikere a nőknél is.
12/14 A kérdező kommentje:
RDJ 170 cm Napóleon a korában nem túl alacsonyak mint ma,de azért alacsonynak számított. és jaja elnézést én nem a párkapcsolati topicba szándékoztam ezt betenni szerintem magától oda vágta :D egyáltalán nem a szerelmi sikerességre gondoltam csakis a munkaügyire(karierre) azért is mert én sem vagyok egy égi meszelő sőt 170 vagyok és csaj ügyben semmi probléma nem adódott még soha, de ugye még gimibe tolom és ezért érdekelt a karrier építés.
2014. máj. 22. 18:42
13/14 anonim válasza:
Melléknevet fokozni megtanítottak-e?!
14/14 anonim válasza:
Minden alacsony férfi alapba hátránnyal indul az élet minden területén, főleg a nők körében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!