Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 26 éves vagyok, és nem szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok, és nem szeretnek a nők. Változhat ez még, vagy aki ennyi idős korában még mindig nem "kapós", az már nem is lesz?

Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 08:56
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nem teszek fel képet.

Amúgy egyáltalán nem nézek ki rosszul, és elég sok lánynak tetszettem is már. Csak nem vagyok társasági ember, nincs sok ismerősöm, ergo nem nagyon van hol új nőket megismernem. Szóval tudok értéket adni, csak ezt nemigen van hol megmutatnom.

Az elvárásaimat meg nem fogom leadni, mert azért nincs értelme összejönni valakivel, hogy közben azokról fantáziálok, akik meg tetszenek is.

2014. máj. 22. 11:23
 22/30 anonim ***** válasza:
mióta számít értéknek, hogy valaki hogy néz ki?
2014. máj. 22. 11:36
 23/30 A kérdező kommentje:
Üdvözöllek a való világban.
2014. máj. 22. 11:39
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Ja, ha a te valóságodban ez értéknek számít, akkor sajnállak. Szerencsére az enyémben nem.
2014. máj. 22. 11:57
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Az utolsó mondatodat pont tőlem nyúltad, de nem baj, elnézem, itt úgy is csak másoktól hallott hülyeségeket szajkózol egyfolytában, a 30 éves lúzernélis ugyan ezt tapasztaltam, majd akkor beszéljünk, ha lesz egy önálló értelmes gondolatod, mert eddig ezt még nem tapasztaltam.

Te egy értéktelen ember vagy, ezért nem akar senki sem megismerni, mert nincs mit. Semmilyen pozitívumot nem tudsz felmutatni, emberileg egy 0 vagy, szóval a helyedben én inkább csöndben meghúznám magam a sarokban és várnám a véget.

Nekem van kapcsolatom, ahol mindent megkapok a másiktól és ahol mindent megadok a másiknak, amit csak szeretne, mert szeretem és mert szeret. Prostikhoz is csak az üres lelkű gyökerek járnak, akiknek csak erre van igényük, vagy inkább igénytelenségük. Arról nem is beszélve, hogy igazi férfi nem vesz nőt. De ezt hiába mondom neked, hiszen te nem vagy férfi.

2014. máj. 22. 12:00
 26/30 anonim ***** válasza:
43%
Most erre mit mondjak? Veled ellentétben nekem van kapcsolatom, barátaim, munkám, életem. Te ebből hányat tudsz felmutatni? A kispadról osztod az észt és én ülök háttal. ahhammm... értelek. Tényleg akkor beszéljünk, ha nem a pálya széléről ugatsz be baromságokat. Na szia.
2014. máj. 22. 13:12
 27/30 anonim ***** válasza:
30%

Igen nem is lesz, hiába a pénz meg a többi sz@rság.

Saját bőrömön tapasztalom

25F

2014. máj. 22. 13:47
 28/30 anonim ***** válasza:
#20-as: bocs, de hülyeség az érvelésed. Ez sem önálló gondolat... Senki sem varja el egy notol, hogy mindig legyen toppon, mindig szolgaljon, mint egy kutya stb. Az elvarhato, hogy adjon magara, es neha fogja meg a munka veget akar otthon, akar az eletben. Naiv hit, hogy majd a puncijaert, ket szep szemeert eltartok egyetlen not is, aki kozben ott kur at, ahol nem szegyell.
2014. máj. 22. 15:45
 29/30 anonim ***** válasza:
23%

13:12, bármennyire is szeretnéd az ellenkezőjét hinni, vannak barátaim, munkám, életem, 12 évesen kinőttem az internetes trollkodásból is. Kapcsolatom valóban nincs, de elnézve hogy te vagy a fajtádnak a büszkesége, én járok jobban, ha szinglA i maradok. Balszerencsédre édeske, nem ti vagytok a boldogság kizárólagos forrásai, és kb. feleannyit nem értek, amennyit szarakodni kell veletek, kis turbófeminista szüfrazsettek :D

És természetesen ahelyett hogy változnátok, kilépnétek a saját árnyékotokból, ezért is minket okoltok ha megmondjuk az igazat. Csak azt tudnám, a minket igazoló topicokban miért nem szólnak a dörgedelmes megmondómantráitok, olyankor az összes ilyen lapít mint szar a gazban :D köpönyegforgatásból jeles.

Ha meg nem bírod a kritikát, ne ugass be a nagyoknak. Tudod cicukám, aki prostinak áll, az ne sírjon ha megb...

A mínuszt pedig,természetesen, kaptad. Trollkodásért, mi másért.

2014. máj. 23. 01:15
 30/30 anonim ***** válasza:

Az ember 30 éves koráig "nő", onnantól a test befejezi a növést, és csak öregedni fogsz. Magyarán szólva, ha eddig nem voltál kapós, akkor ezután már nem is leszel. Kivéve persze, ha jó sok pénzed van, az mindig bejövős a nőknek.

"Nem. Erre max neked van igényed, de te jóval átlag alatt vagy, szóval... Főzni gondolom tudsz, a kezeidet meg tudod váltogatni."

Kapaszkodj meg, aranyapám, a szexre MINDEN egészséges férfinak igénye van. Kajára pedig nektek is. Hogy ti egyikre se vagytok alkalmasak, az nem a férfi hibája.

"Kérdező: bocs, hogy a kedves 56%-os lúzer miatt offoltam."

Lúzer ám a jó édes apád hogy nem zavart le még idejekorán 2-3 maflást neked.

Ja, és moderáltatással nem nyersz vitát. Maximum egy kis időt.

Én is nyomtam neked mínuszt.

2018. aug. 29. 03:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!