Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok, és nem szeretnek a nők. Változhat ez még, vagy aki ennyi idős korában még mindig nem "kapós", az már nem is lesz?
Nem teszek fel képet.
Amúgy egyáltalán nem nézek ki rosszul, és elég sok lánynak tetszettem is már. Csak nem vagyok társasági ember, nincs sok ismerősöm, ergo nem nagyon van hol új nőket megismernem. Szóval tudok értéket adni, csak ezt nemigen van hol megmutatnom.
Az elvárásaimat meg nem fogom leadni, mert azért nincs értelme összejönni valakivel, hogy közben azokról fantáziálok, akik meg tetszenek is.
Az utolsó mondatodat pont tőlem nyúltad, de nem baj, elnézem, itt úgy is csak másoktól hallott hülyeségeket szajkózol egyfolytában, a 30 éves lúzernélis ugyan ezt tapasztaltam, majd akkor beszéljünk, ha lesz egy önálló értelmes gondolatod, mert eddig ezt még nem tapasztaltam.
Te egy értéktelen ember vagy, ezért nem akar senki sem megismerni, mert nincs mit. Semmilyen pozitívumot nem tudsz felmutatni, emberileg egy 0 vagy, szóval a helyedben én inkább csöndben meghúznám magam a sarokban és várnám a véget.
Nekem van kapcsolatom, ahol mindent megkapok a másiktól és ahol mindent megadok a másiknak, amit csak szeretne, mert szeretem és mert szeret. Prostikhoz is csak az üres lelkű gyökerek járnak, akiknek csak erre van igényük, vagy inkább igénytelenségük. Arról nem is beszélve, hogy igazi férfi nem vesz nőt. De ezt hiába mondom neked, hiszen te nem vagy férfi.
Igen nem is lesz, hiába a pénz meg a többi sz@rság.
Saját bőrömön tapasztalom
25F
13:12, bármennyire is szeretnéd az ellenkezőjét hinni, vannak barátaim, munkám, életem, 12 évesen kinőttem az internetes trollkodásból is. Kapcsolatom valóban nincs, de elnézve hogy te vagy a fajtádnak a büszkesége, én járok jobban, ha szinglA i maradok. Balszerencsédre édeske, nem ti vagytok a boldogság kizárólagos forrásai, és kb. feleannyit nem értek, amennyit szarakodni kell veletek, kis turbófeminista szüfrazsettek :D
És természetesen ahelyett hogy változnátok, kilépnétek a saját árnyékotokból, ezért is minket okoltok ha megmondjuk az igazat. Csak azt tudnám, a minket igazoló topicokban miért nem szólnak a dörgedelmes megmondómantráitok, olyankor az összes ilyen lapít mint szar a gazban :D köpönyegforgatásból jeles.
Ha meg nem bírod a kritikát, ne ugass be a nagyoknak. Tudod cicukám, aki prostinak áll, az ne sírjon ha megb...
A mínuszt pedig,természetesen, kaptad. Trollkodásért, mi másért.
Az ember 30 éves koráig "nő", onnantól a test befejezi a növést, és csak öregedni fogsz. Magyarán szólva, ha eddig nem voltál kapós, akkor ezután már nem is leszel. Kivéve persze, ha jó sok pénzed van, az mindig bejövős a nőknek.
"Nem. Erre max neked van igényed, de te jóval átlag alatt vagy, szóval... Főzni gondolom tudsz, a kezeidet meg tudod váltogatni."
Kapaszkodj meg, aranyapám, a szexre MINDEN egészséges férfinak igénye van. Kajára pedig nektek is. Hogy ti egyikre se vagytok alkalmasak, az nem a férfi hibája.
"Kérdező: bocs, hogy a kedves 56%-os lúzer miatt offoltam."
Lúzer ám a jó édes apád hogy nem zavart le még idejekorán 2-3 maflást neked.
Ja, és moderáltatással nem nyersz vitát. Maximum egy kis időt.
Én is nyomtam neked mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!